facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HuisvandeMens Zottegem

HuisvandeMens Zottegem

Info

In het huisvandeMens kan je terecht voor vrijzinnig humanistische plechtigheden, voor informatie of een gesprek of neem je deel aan boeiende activiteiten.

Geschiedenis

deMens.nu vertegenwoordigt Nederlandstalige vrijzinnig humanistische verenigingen in Vlaanderen en Brussel.

deMens.nu biedt aan iedereen die het wenst vrijzinnig humanistische dienstverlening in de huizenvandeMens. In een huisvandeMens kan je terecht voor informatie, een luisterend oor (morele bijstand), de viering van belangrijke momenten in je leven (plechtigheden) en activiteiten (gemeenschapsvorming).

Meer informatie: www.deMens.nu

Adres: Hoogstraat 42, 9620 Zottegem
Telefoonnummer: 09 326 85 70
Stad: Zottegem
Route: Hoogstraat 42
Postcode: 9620

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:30
Dinsdag: 09:00 - 16:30
Woensdag: 09:00 - 16:30
Donderdag: 09:00 - 16:30
Vrijdag: 09:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: huisvandeMens Tienen, huisvandeMens Halle, huisvandeMens Brussel, Huis van de mens Aalst, Huis van de mens Roeselare, Huis van de mens Antwerpen, Huis van de Mens Hasselt, Huis van de mens activiteiten
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor HuisvandeMens Zottegem.

Zottegem non-profitorganisatie

openingstijden, locatie, vervoer. Hoogstraat 42 zottegem gemeenschapsorganisatie kaart stadsplattegrond, satellietweergave. HuisvandeMens Zottegem adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met HuisvandeMens Zottegem. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over HuisvandeMens Zottegem delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;


We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid