facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huisjozef Heimolen - Bart Van Daele

Huisjozef Heimolen - Bart Van Daele

Info

HUISJOZEF, met een hart voor het Waasland.

Geschiedenis

Een kantelmoment
Het contrast van licht en donker, de balans tussen verdriet en hoop, de verbinding van stilstaan en verdergaan, het kantelmoment.
Bij HUISJOZEF staat uw persoonlijk verhaal centraal en nemen we de tijd om u ten volle te ondersteunen in deze donkere periode. We trachten licht te creëren als inspiratiebron. Zaken uit handen nemen, letterlijk verlichten van de balast is wat ons bezielt.
Wij gaan samen met u door het kantelmoment.



"Het contrast van licht en donker, de balans tussen verdriet en hoop, de verbinding van stilstaan en verdergaan, het kantelmoment.Bij HUISJOZEF staat uw persoonlijk verhaal centraal en nemen we de tijd om u ten volle te ondersteunen in deze donkere periode.We trachten licht te creëren als inspiratiebron. Zaken uit handen nemen, letterlijk verlichten van de ballast is wat ons bezielt.Wij gaan samen met u door het kantelmoment."
Adres: Waasmunsterse Steenweg 43, 9100 Sint-Niklaas
Telefoonnummer: 3252578292
Stad: Sint-Niklaas
Route: Waasmunsterse Steenweg 43
Postcode: 9100



op zoek naar gerelateerd: overlijdens sint-niklaas 2022, Begrafenissen HUIS Jozef, de singel sint-niklaas condoleren, Begrafenissen Brys, Begrafenissen Pittoors, wase begrafenissen sint-niklaas, Begrafenissen De Clerck, De Ruyte Begrafenissen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Ruyte Kappers De Ruyte Kappers 4 km Ik ga er al jaren voor snit en brushing en kom er steeds tevreden buiten. Laurence en...
Wase Begrafenissen Wase Begrafenissen 5 km Wase Begrafenissen wil zich met professionaliteit en passie onderscheiden, door zorg ...
Uitvaartzorg Brys Uitvaartzorg Brys 5 km professionnels zeer correct en echt verzorgde uitvaart zoals gevraagd. Deze mensen zi...
Recensies
Bedankt Bart, Jasmien en de rest van het team voor jullie erg professionele en attente verzorging van de uitvaart van ons mama. Jullie hebben ons een mooie herinnering bezorgd.
Zeer professioneel team. Bedankt voor alles en voor de goede zorgen.
Op een warm-menselijke en professionele manier werden we vanaf het eerste contact geholpen. Samen met de medewerkers werd een persoonlijke viering opgesteld. Het betekende voor ons een enorme steun. In droeve momenten van pijn en verdriet was deze nabijheid een bijzonder grote hulp. Dankjewel !
Vanaf eerste contact was er de nodige sereniteit en medeleven, men denkt met u mee. Geen vraag is te veel. Op een jammer moment als het verlies van een dierbare betekend dit veel, en zit het in kleine dingen.ook de dienst nazorg is een grote meerwaarde.
Ongelofelijke dienstverlening in een tijd van rouw. Een echte uitvaart op maat, met enorm veel begrip en respect voor de overledenen en de nabestaanden. We hebben echt veel steun en advies gekregen om alles vlot geregeld te krijgen, nogmaals bedankt voor alles!
Dank aan bart van daele.speciale dank aan jasmien en steven. begripvol,medelevend,heel professioneel. Mooi en waardig afscheid kunnen nemen van onze pepe.
Mooie en serene plaats om afscheid te nemen van een geliefde. Ruime en zeer verzorgde parking. Binnenin is het sober gehouden. Dit om de aandacht niet ag te leiden. De mensen doen hun job zoals het hoort. Je wordt er goed ontvangen. Ook een plaats zoals deze verdient het om even bij stil te staan. Ze ligt op zo een 150 meter van de begraafplaats heimolen.
Professionele begeleiding, bedankt voor alles
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid