facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huisartsenwachtpost Waasland

Adres: Josephine Charlottelaan 21/D Sint-Niklaas, 9100 Sint-Niklaas
Telefoonnummer: 033610361
Stad: Sint-Niklaas
Route: Josephine Charlottelaan 21/D Sint-Niklaas
Postcode: 9100



op zoek naar gerelateerd: Dokter van wacht Sint-Niklaas, Wachtpost Waasland telefoonnummer, Prinses Josephine Charlottelaan 21 Sint-Niklaas, Wachtpost Beveren, Dokter van wacht Sint-Gillis-Waas, Dokter van wacht Sint-Niklaas adres, dokter van wacht sint-niklaas weekend, Dokter van wacht Waasland
Recensies
Dikke duim !! Ze doen hun werk zeer goed voor de mensen die hieronder klagen schandalig !
Al 3 keer geweest, met kinderen en 1 keer met familielid. Steeds zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Op afspraak, dus niet lang wachten met een ziek kind. Heel tevreden !
Ik begrijp de onderstaande beoordelingen helemaal niet, de arts was deskundig en een ongelooflijk vriendelijk onthaal, veel beter dan spoed. Ga naar hier!
Heel boers en onbeschofte receptioniste. Als ik met een zieke zit die moet overgeven en diarree heeft kan ik onmogelijk op consultatie komen... Dat kunnen ze blijkbaar niet verstaan. Als ze de drukte niet aankunnen moeten ze meer personeel zoeken. Geef mij maar het oude wachtsysteem van vroeger.
Als driemaal hier terechtgekomen, eenmaal voor mezelf en tweemaal voor mijn jongste zoon. Elke keer goed geholpen, al merk je dat niet elke arts met een kleuter overweg kan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid