facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huisartsenwachtpost Gaoz

Adres: jaarbeurslaan 23, 3600 Genk
Telefoonnummer: 089201090
Stad: Genk
Route: jaarbeurslaan 23
Postcode: 3600



op zoek naar gerelateerd: Dokter van wacht Genk openingsuren, Prometheus Genk, Huisartsenwachtpost Houthalen, Dokter van wacht Limburg, Huisartsen Genk, Dokter van wacht Hasselt, Dokter van wacht as, Dokter van wacht Beringen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GVHV Genk GVHV Genk 2 km Klantvriendelijk staan altijd paraat voor iedereen. Niks is teveel voor hun appreciat...
BGC Althea en Zenia BGC Althea en Zenia 5 km NOOIT beleefd aan de telefoon. Does zeer moeilijk als we meer vragen hebben dan zij w...
Recensies
Op zondag ochtend mezelf aangemeld met een acute appendicitis. De onthaal medewerkster stuurde me weg omdat ik niet uit de regio kwam. Dit zonder te vragen wat mijn klachten waren. Nadien met spoed geopereerd. Het had erger kunnen aflopen.
10 keer geprobeerd om aansluiting te krijgen terwijl een bandje wel zegt dat ze in dienst zijn maar totaal niet te bereiken waren . Zelfs de noodoproep 112 kon ons niet doorverbinden of zelf contact krijgen . Gevolg mijn zieke moeder ligt nu a 7 uur op spoed af te zien terwijl ze thuis had kunnen blijven als er een Arts was gekomen !!!!
Vrijdag nacht 21/10/2022 belde ik naar de wachtspost voor langs te komen. Mevrouw aan de balie was zo onbeschoft en onvriendelijk. Ze stelde constant voor om de dag nadien te komen omdat ze dan zonder afspraak werkten ofwel naar spoed te gaan? En als we naar spoed gaan krijgen we aan ons voeten omdat we niet eerst bij de wachtpost zijn langsgeweest? Waar kunnen wij nog terecht om FATSOENLIJK behandeld te worden?
Onbeschoft en onvriendelijk bali personeel. Vragen niet eens naar de situatie en kunnen geen dokter sturen. Wat ene wereld. 6/01/2022.
Bij het bellen een zeer respectvolle dame aan de lijn gehad met een Nederlands accent die ons graag verder wou helpen. Eenmaal hier zat er een onbeschofte onthaalmedewerkster achter de balie die selectief mensen wel of niet binnenliet. Begrijpelijk dat er procedures zijn, maar het viel meerdere mensen op dat ze dit zonder gegronde redenen deed. Daarbovenop ging ze een confrontatie aan met een patiënt aan de deur die ze gewoonweg niet binnen wou laten. Onprofessioneel ging ze ook hierop roepen en stapte ze weg en liet ze de patiënt met veel vraagtekens achter. Zeer confronterend om dit mee te maken op een plek waar mensen dienen geholpen te worden.
Jammer genoeg geen goede ervaring gehad met dr. Karolien Lemmens die op de wachtdienst stond. Had een zeer onprofessionele en arrogante houding tegenover mij en vond het blijkbaar nodig om EERST haar ongegronde mening te geven en haar patiënt te verwijten van "respectloosheid", en daarna pas een grondige en duidelijke diagnose te stellen.
Mooie zaal. Ondanks een afspraak moesten we toch nog een tijd wachten, maar eenmaal aan de beurt nam men wel veel tijd voor ons.
Waren er heel vriendelijk.ging vrij vlot vooruit.
Altijd vlotte en vriendelijke medewerkers aan het onthaal. Gemakkelijk bereikbaar. Niet dat ik hier graag kom... maar het is goed om weten dat je in geval van goed geholpen kan worden.
Parking voor de deur, maar je moet je 1uur kaart voor je ruit leggen. Daarnaast is het hier altijd rustig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid