facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huisartsenpraktijk Begijnhof

Adres: Begijnhoflaan 75, 9000 Gent
Telefoonnummer: 09/223.95.03
Stad: Ghent
Route: Begijnhoflaan 75
Postcode: 9000


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 19:00
Dinsdag: 08:30 - 19:00
Woensdag: 08:30 - 19:00
Donderdag: 08:30 - 19:00
Vrijdag: 08:30 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Dr Debackere, Begijnhoflaan 75 9000 Gent, Begijnhoflaan 464 Gent, Huisarts Bloemekenswijk Gent, Huisartsen tondelier, Dokter aan huis Gent, Huisartsenpraktijk Ekkergem, Huisartsenpraktijk Rooigem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dr. Maarten Avet (Huisartsenpraktijk Rozemarijn) Dr. Maarten Avet (Huisartsenpraktijk Rozemar... 939 meter Huisartspraktijk op de Coupure links aan de Rozemarijnbrug te Gent
Symons P Symons P 977 meter
Huisartsenpraktijk Tolhuis Huisartsenpraktijk Tolhuis 1 km Ik ben al 7 jaar bij deze artsen en ik ben erg blij, ik raad ze zeker aan
Multigroup Multigroup 2 km Gemaild naar de universiteit over een vraag betreft inschrijving, kreeg een automatis...
Huisarts Dr. Elsie Dierickx Huisarts Dr. Elsie Dierickx 2 km Super goede bekwame dokter .tyd voor patiënt
Groepspraktijk Heirnis Groepspraktijk Heirnis 3 km Gedreven team waar je zeker een dokter vindt die bij jou past. Die tijd nemen en verd...
Dr. Burssens Dr. Burssens 3 km Een ongelooflijke rustige dokter !! Legt je alles heel duidelijk uit op een ongeloofl...
Huisartsenpraktijk Ledeberg Huisartsenpraktijk Ledeberg 3 km Beste praktijk van regio Gent! In het bijzonder fan van Dr. Polfliet, zeer behulpzaam...
Huisartsenpraktijk Sterre Huisartsenpraktijk Sterre 4 km Bevlogen huisartsen van dienst zijn Dr. Anke Thoen en Dr. Kaat Dirckx!
Novaganda Novaganda 4 km ik ga 16 dus heel men leven naar deze dokter is een super goeie
Recensies
Aangezien ik verhuisd ben moet ik spijtig genoeg overstappen naar een andere dokter. Ik heb mij zelden zo oprecht gehoord en gesteund gevoeld. Ik vertrok doorheen de jaren iedere consultatie met een goed, geïnformeerd en begrepen gevoel. Dokter Simoens is oprecht gedreven om alles grondig uit te leggen, je door te verwijzen op maat en consultaties pas af te ronden wanneer hij merkbaar iets voor jou betekend heeft. Voor mij is deze houding onbetaalbaar! Waar mijn eerste dokter de lat eerder laag had gelegd, zal het voor mijn nieuwe huisdokter een uitdaging worden om hieraan te kunnen tippen! Merci, merci, merci!
Dokter Simoens is al enkele jaren mijn vaste huisarts. Hij neemt steevast de tijd om te luisteren naar mijn vragen en reageert op een empathische en empowerende manier. Hierbij informeert hij steeds deskundig, en verwijst door wanneer dat nodig is. Zijn persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat ik me gehoord, begrepen en gesteund voel. Alles is bespreekbaar, er zijn geen onderwerpen taboe. Hij ziet je steeds als de mens die je bent, en niet enkel als “de patiënt”. Wanneer hij in verlof is, kan je vlot terecht bij de collega’s in de praktijk. Ook over hen kan ik alleen lovend zijn. Als u op zoek bent naar een huisarts in Gent, dan kan ik Huisartsenpraktijk Begijnhof warm aanbevelen.
Tot mijn spijt heb ik nog nooit eerder zo een onvriendelijke dokteres gehad. Dit was dan ook mijn eerste keer in deze praktijk en mijn laatste. Dokter in opleiding, er valt zeker nog veel te leren hoe om te gaan met patiënten. We komen met een reden tot bij u en zijn geen dieren. Mijn dierenarts is meegaander met haar patiënten dan dat deze dokter was.
Dr. Debackere is een uitstekende huisarts en acupuncturist. Ik heb veel last van slapeloosheid, maar elke keer na zijn sessies ben ik ontladen en ik kan veel beter slapen. Een aanrader!
Ik ben zeer tevreden over de consultaties bij deze huisartsen. Er is een menselijk contact tussen arts en patiënt en het nodige wordt professioneel toegelicht. Vragen worden duidelijk beantwoord. Ik raad deze praktijk zeker aan. Ook het online afspraken systeem werkt zeer handig.
Ik ben heel tevreden over deze huisartsenpraktijk en zou die zeker aan iedereen aanraden. Altijd goed geholpen geweest. Heel betrouwbaar en hulpvaardig.
De huisartsenpraktijk Begijnhof is een plek waar ik met mijn grote en kleine zorgen terecht kan, waar er wordt geluisterd en waar ik op een heel professionele manier wordt behandeld en begeleid.
Dr .Simoens al jaren onze huisdokter. Hij is een zeer betrouwbare en behulpzame arts. Hij stond altijd voor ons klaar als we hem nodig hadden.
Heel professionele praktijk met zeer empathische artsen waar je steeds correct wordt geholpen.
Mijn gezin en ik zijn zeer tevreden van de Huisartsenpraktijk Begijnhof. Hier worden wij altijd zeer goed geholpen en bijgestaan, met een zeer persoonlijke aanpak en oprechte zorg. Ook wanneer wij bezorgd zijn om een kwaaltje of fractuur bij ons dochtertje van bijna 2 jaar, worden wij altijd zo snel mogelijk geholpen en delen ze hun wijsheid en ervaring waardoor wij met een gerust hart verder kunnen. Kortom, deze praktijk is zeker en vast een aanrader in regio Gent. Zowel voor volwassenen als voor kinderen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid