facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huisartsenpraktijk Ars Vivendi

"Samenwerken om te streven naar optimale zorg en kwaliteit met een hoge graad van bereikbaarheid."
Adres: Waterstraat, 3620 Lanaken
Telefoonnummer: 089/432432
Stad: Lanaken
Route: Waterstraat
Postcode: 3620



op zoek naar gerelateerd: Ars Vivendi de, Dokter Vaes Lanaken, Huisartsenpraktijk Lanakerheide, Dokter Moermans Lanaken, Dokter Vaes, Dokter van den Bosch, Huisarts Veldwezelt, Arkstraat Lanaken
Recensies
Dr. Claes J. werkt altijd heel professioneel en zet de belangen van de patiënt altijd voorop. Hij is altijd behulpzaam, luistert naar de patiënt en zoekt naar de beste oplossing. Ik heb enkel goede ervaringen met deze dokter.
Kwetsbare, ouderen die niet voor zichzelf kunnen opkomen zijn ook mensen, met ook patientenrechten, dewelke tot heden nog steeds maandenlang wachten op noodzakelijke gepaste hulp. Veelzeggende schrijnende videobeelden en gebeurtenissen die meer zeggen dan woorden tonen dit, met hartverscheurende gebeurtenissen die niet genegeerd horen worden. Wet recht van de patiënt telt voor iedereen..
Dr Jan claes. Komt niet op voor patientenrechten van zijn patienten, de kwetsbare oudere die niet voor zichzelf kan opkomen. na ook dezelfde hulpvragen steeds hulpweigering. maakt zware fouten, dewelke ook levensbedreigende situaties uitlokken. Staat niet achter zijn patient, hetgeen resulteert in blijvende lichamelijke, psychische gevolgen voor zijn patient, in mensonterende omstandigheden.
Ga al enkele jaren naar dr. Jan Claes. Altijd top behandeling. Stelt de juiste vragen, bespreekt de oplossingen, werkt integer en voorziet steeds correcte zorg. Bedankt voor alle hulp zover!
Jan Claes, wat een fantastische dokter. Kan enkel maar vol lof over hem spreken. Altijd het juiste advies, snelle respons en steeds vriendelijk. Ik blijf bij hem gaan, zelfs vanuit Hasselt.
Zowel dokter Bart en Jan Claes leveren top werk. Staan op ieder moment voor hun patient klaar. Met alle vragen en problemen kan ik hier terecht.
Dr Jan Claes is de beste dokter die ik ken. Hij staat elke keer klaar voor al de problemen die zich voordoen.
Dokter Jan heeft me op een professionele manier uit de noot geholpen op korte tijd. Dokters die zo behulpzaam kunnen helpen moet geapprecieerd worden!
Al vaker op consultatie bij Bart en Jan Claes geweest. Altijd goed, snel en correct behandeld geweest. Ik leef nog lang en gezond!
Dokter Jan helpt mij keer op keer. Een zekere aanraders voor iedereen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid