facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huisarts Anseeuw Karel

Huisarts Anseeuw Karel

Info

Dit is de pagina van Huisarts dr. K. Anseeuw. Voor meer informatie kun je terecht op de website www.dokteranseeuw.be

Geschiedenis

Huisarts Anseeuw Karel

Adres: Tongersesteenweg 58, 3800 Sint-Truiden
Telefoonnummer: 011988787
Stad: Sint-Truiden
Route: Tongersesteenweg 58
Postcode: 3800


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: groepspraktijk sint-truiden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dokter Sophie Savenay, huisarts Dokter Sophie Savenay, huisarts 470 meter Een zeer betrokken, menselijke en professionele huisarts. Zeer tevreden.
Recensies
Echt goede dokter.
Karel neemt steeds zijn tijd voor je en geeft je het gevoel dat je met zorg en deskundigheid behandeld wordt. Ook stelt hij je steeds gerust bij ingrepen. Een aanrader voor iedereen in Sint-Truiden! Zeer tevreden patiënt.
Deze dokter heeft bij elk bezoek een accurate diagnose gedaan en mij er snel bovenop geholpen. Bij een specifiek geval heeft hij mij doorverwezen naar opnieuw zeer goede specialisten. Hij is zeer goed op de hoogte van de meest recente technieken en veruit de meest vriendelijke in Sint-Truiden en omstreken. Mijn nieuwe huisdokter!
Goede aanpak. Neemt tijd om naar je probleem te luisteren en zit steeds goed met zijn diagnose en voorgeschreven medicatie.
Een goede huisarts, neemt de tijd om te luisteren, antwoordt op al je vragen, en vraagt zelf altijd: kan ik nog iets voor je doen?
Neemt zijn tijd en is supervriendelijk. Na het stoppen van mijn vorige huisdokter ben ik zeer blij dat bij Karel terecht ben gekomen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid