facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huis Van Nu

Huis Van Nu

Info

Discreet vergaderen in huiselijke sfeer. Het Huis Van Nu is een vergaderhuis in Dendermonde (Grembergen) waar teams kunnen samenkomen om te vergaderen, weg van de dagelijkse werkomgeving.

Geschiedenis

Het Huis Van Nu is een prachtige Interbellum villa uit 1929 die helemaal werd gerenoveerd en een nieuwe bestemming krijgt als vergaderhuis.

Het Huis Van Nu ademt een warme en huiselijke sfeer en is daarom uitermate geschikt om, even weg van de dagelijkse werkomgeving, samen te komen met uw team, groep of organisatie. Of u komt om te vergaderen, voor teambuilding, opleiding of discreet overleg, u kunt zich hier ongestoord concentreren op wat echt telt.

Het Huis Van Nu biedt een alternatief voor de klassieke meeting formules in hotels. Wij geloven dat de sfeer en de omgeving van de vergaderruimte een invloed hebben op het groepsproces en het resultaat van het overleg.

Het Huis Van Nu is ook het Huis Van U. U kunt immers vrij beschikken over het volledige huis waarbij de verschillende kamers kunnen dienen voor break-outs. Ook de keuken, eetkamer en zelfs de tuin zijn helemaal van u indien u het volledige huis reserveert. Vertrouwelijkheid is gegarandeerd en u zult niet worden gestoord.

Indien u in eerder beperkte kring wilt vergaderen of aan iets wenst te werken, kunt u ook een van de break-out rooms apart reserveren.



"Het Huis Van Nu biedt een alternatief voor de klassieke vergaderformules in hotels. Wij geloven dat de sfeer en de omgeving van de vergaderzaal een invloed hebben op het groepsproces en het resultaat van het overleg. Ons vergaderhuis ademt een warme en huiselijke sfeer en is daarom uitermate geschikt om, even weg van de dagelijkse werkomgeving, op locatie samen te komen met uw team, groep of organisatie. U kunt steeds beschikken over het volledige huis en u wordt ontvangen met een persoonlijke service."
Adres: Hamsesteenweg 8, 9200 Grembergen, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0486685908
Stad: Grembergen
Route: Hamsesteenweg 8
Postcode: 9200


Recensies
Deze vergadervilla is tot in de kleinste details in orde en zeer verzorgd. Je wordt er hartelijk ontvangen en voelt instant de huiselijke sfeer. Wauw! Ideaal voor een formele en/of informele teambuilding of teamdag.
Super gezellige locatie voor meetings te houden. Ontbijt en versnaperingen waren ook super lekker. Echte aanrader!!
Leuke vergaderlocatie met vriendelijke eigenaars.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid