facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huis van katoen

Huis van katoen

Info

Huis van katoen is gevestigd in de Bogaardenstraat 4-6, in Aarschot.
Neem gerust een kijkje op onze webshop: www.huisvankatoen.be.

Adres: Bogaardenstraat 4, 3200 Aarschot
Telefoonnummer: 016/235452
Stad: Aarschot
Route: Bogaardenstraat 4
Postcode: 3200



op zoek naar gerelateerd: Huis van katoen Facebook, Katoen stof, Huis van katoen solden, Stoffenwinkel Leuven, Katoenen kinderstoffen, Katoen kopen online, LanaLotta, Zware katoenen stof
Recensies
Heel mooie winkel en Marlies en Inneke zijn heel behulpzaam. Instant happiness als je binnenstapt. Heel veel keuze in stofjes, fournituren, kunstleder...
Super fijne, behulpzame mensen achter de toog. Ze doen hun werk duidelijk met veel passie! Ruimte aanbod van zowel stoffen, accessoires als advies.
Fantastische winkel, ik kan er niet binnen gaan zonder weer een mooi stofje te kopen. Marlies voorziet je steeds van goed advies, leuke workshops en een up-to-date collectie. Steeds met de glimlach. De foto's zijn creaties met stoffen van Huis van Katoen
Super toffe winkel met steeds geweldige stoffen die mee gaan met de tijd van het jaar. Veel aanbod voor volwassen en kinderen. De webshop is steeds up to date met leuke betaalbare stoffen. Deze is zonder twijfel mijn favoriete webshop en winkel! PS: Bedankt voor het leuke cadeautje voor mijn zoontje bij mijn bestelling. Hij is er heel blij mee!
Super mooie winkel en super vriendelijk en behulpzaam
Supervriendelijke eigenaressen, prachtige selectie van stoffen en toebehoren en een handige webwinkel. Ik koop mijn stof alleen nog maar hier!
Wie leuke, kwaliteitsvolle stofjes wenst. Ga dan naar huis van katoen. Deze lady's zullen je steeds bijstaan met raad en daad.
Marlies is vriendelijk en behulpzaam, doch nooit opdringerig. Er is een ruim aanbod aan eigentijdse en modestoffen. Er is altijd een gezellige ongedwongen sfeer in de winkel. De avondopening op donderdag is fijn voor werkende Mama's.
Altijd welkom, altijd met de glimlach, altijd de leukste stofjes, altijd de lieve service van Marlies en Kristel. Altijd een leuk bezoekje.
S morgens online besteld , namiddag al aan huis geleverd. Zo blij met de stofjes. Fantastisch, dankuwel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid