facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huis van het Kind Asse

Huis van het Kind Asse

Info

Het Huis van het Kind Asse is een samenwerkingsverband tussen alle organisaties die werken met kinderen & gezinnen!

Geschiedenis

Het Huis van het Kind Asse is een samenwerkingsverband tussen verschillende organisaties die werken voor of met baby’s, kinderen, jongeren en (aanstaande) gezinnen.
Het Huis van het Kind wil gezinnen ondersteunen in de opvoeding en gezondheid en wil ouders & opvoeders samenbrengen en hun de kans geven elkaar te ontmoeten en hun ervaringen te delen.

Naast verschillende projecten die georganiseerd worden vanuit het Huis van het Kind, kunnen de ouders ook terecht in ons écht Huis, in de Gasthuisstraat 2, 1730 Asse. Hier vinden geregeld workshops & vormingen plaats, en kunnen ouders samen met hun kindje komen praten & spelen.

Deelwerkingen:
- Ruilwinkel Ditjes & Datjes: in de ruilwinkel kunnen allerlei spulletjes voor kinderen tussen 0 & 5 jaar geruild worden. Dit gaat van meubeltjes en kleding tot bedlinnen en speelgoed.
Via de ruilwinkel kunnen ouders op een ecologische manier voorzien in baby- en kinderspullen zonder diep in hun portemonnee te duiken.
Openingsuren: dinsdag (09:00-12:00 uur) - woensdag (13:00-16:00 uur) - elke eerste donderdag van de maand (16:00-19:00 uur).
Plaats: Gasthuisstraat 2 - 1730 Asse

- Ontmoetings- en spelruimte: een plek om te spelen samen met je baby, peuter of kleuter, waar je een babbeltje kan doen met andere ouders of waar je nieuwe mensen met jonge kinderen leert kennen!
Openingsuren: dinsdag (09:00-12:00 uur) - woensdag (13:00-16:00 uur) - elke eerste donderdag van de maand (16:00-19:00 uur).
Plaats: Gasthuisstraat 2 - 1730 Asse

- Speel-o-theek: heropent binnenkort!





"Voor al je kleine en grote vragen, over kleine en grote kinderen in Asse. Zoek je informatie als ouder? Wij helpen je graag verder!"
Adres: Gasthuisstraat 2, 1730 Asse
Telefoonnummer: 02 452 80 67
Stad: Asse
Route: Gasthuisstraat 2
Postcode: 1730



op zoek naar gerelateerd: Huis van het Kind Ternat, Ditjes en datjes asse openingsuren afspraak maken, Huis van het Kind Haacht, Asse groeit op, Gasthuisstraat 2 Asse, Opvoedingscoach Huis van het Kind, Babytheek Asse, Huis van het Kind webinar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gemeente Asse Gemeente Asse 229 meter Welkom op de officiële Facebookpagina van de Gemeente Asse!
Jeugddienst Asse Jeugddienst Asse 686 meter Voor alles wat jong is in Asse!
Politiezone AMOW Politiezone AMOW 2 km Voor mij een 0 onvriendelijke mensen als je afbelt blaffen ze af als je wil uitleggen...
Recensies
Een broek van mijn dochter werd onterecht afgegeven door iemand die een pakket kinderkledij mocht gebruiken van ons. Deze broek terugkrijgen via de ruilwinkel, is absurd moeilijk, omdat ik zelf geen gebruik maak van het systeem met de jetons, maar enkel blijkbaar goed ben om te sponseren.
Het huis van het kind in Asse beschikt over een ruilwinkel "ditjes en datjes" waar je kleding, babyuitzet en speelgoed van de geboorte tot .... Voor kinderen die je niet meer gebruikt kan omruilen tegen andere spullen die je dan wel weer kan gebruiken. De moeite om eens uit te proberen!
Zeer hulpzaam
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid