facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huis van de Bouw - Seminariecentrum

Huis van de Bouw - Seminariecentrum

Info

Het 'Huis van de Bouw' is een seminariecentrum met vestigingen in Zwijnaarde en Sint-Niklaas. Het beschikt op beide locaties over modern ingerichte zalen en een ruime, gratis parking.



"Net buiten het centrum van Gent vind je het seminariecentrum 'Huis van de Bouw' in Zwijnaarde.Vlak aan de gewestweg N60, en op- en afritten naar de E17 en E40 is het seminariecentrum uitstekend gelegen.Bovendien beschikt het seminariecentrum over een grote, gratis parking voor zo'n 150 wagens.Ook wie met het openbaar vervoer reist, vindt gemakkelijk zijn weg naar het Huis van de Bouw. Het station Gent-Sint-Pieters is dichtbij en er is een soepele busverbinding tot vlak voor de ingang van het seminariecentrum.Meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren en coördineren van opleidingen, seminaries en business events.Moderne locatie voor tot gemakkelijk 300 personen."
Adres: Tramstraat 59, 9052 Gent
Telefoonnummer: 09 244 61 10
Stad: Ghent
Route: Tramstraat 59
Postcode: 9052



op zoek naar gerelateerd: Confederatie Bouw Zwijnaarde, Confederatie Bouw opleidingen, Confederatie Bouw Sint-Niklaas
Recensies
Mooi en verzorgde zalen. Veel parking.
Uitgebreide voorzieningen en vriendelijke personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid