facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huis Perfect

Huis Perfect

Info

" Kwaliteit en Versheid" is onze specialiteit!



"Zin in frisse groenten en plukvers fruit, vers vlees en charcuterie, traiteur en soepen om een kleine of grote honger te stillen, krakend vers brood, heerlijke kazen, al dan niet met bijpassende wijnen? Huis Perfect is uw supermarkt in Lier met 40 jaar ervaring waar klant nog koning is. Kwaliteit en versheid zijn onze specialiteit! Ontdek ons onweerstaanbaar aanbod, vers van het mes. Kom eens langs en maak meteen kennis met ons perfecte aanbod en team!"
Adres: Lispersteenweg 277, 2500 Lier (België)
Telefoonnummer: 034802118
Stad: Lier
Route: Lispersteenweg 277
Postcode: 2500


Openingstijden

Maandag: 12:30 - 18:30
Dinsdag: 08:30 - 18:30
Woensdag: 08:30 - 18:30
Donderdag: 08:30 - 18:30
Vrijdag: 08:30 - 18:30
Zaterdag: 08:30 - 18:00
Zondag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Beenhouwerij Lier, Openingsuren Spar Lier, Kaasschotel Lier
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Colruyt Lier Colruyt Lier 2 km Leuk winkelen. Vriendelijk personeel en corona proof. Daar kunnen andere ketens iets ...
Delhaize Pallieter Lier Delhaize Pallieter Lier 2 km Breed assortiment voor kleinere Delhaize. Wel heel veel foute elektrische prijskaarte...
Albert Heijn Lier Albert Heijn Lier 3 km Leuke en nette winkel enige minpuntje is dat het zuivelassortiment niet heel groot is...
Recensies
Het is toch altijd weer bij dezelfde aan de kassa die graag een beetje moeilijk doet tot op 1 losse cent ; Ook al is zij WETTELIJK VERPLICHT om het aan te nemen! Nu ben ik zelf ook van juist is juist. Maar zelfs dat is blijkbaar nog niet goed genoeg voor madam. Waar haar andere collega's het gewoon aanvaarden of zoiets hebben van bon, laat die paar centjes maar zitten dan. Ook in andere winkels trouwens. Dat heet klantvriendelijkheid. Of jullie moeten jullie prijzen dan maar afronden!
Beste wensen voor gans de ploeg. We hadden zowel voor Kerst als voor Nieuwjaar ons laten verrassen door het mooie aanbod van bereide produkten. Alles was super lekker. Het blijft er gezellig winkelen.
Super handig en open op zondag, en ook nog eens zo dichtbij voor mij. Zeer vriendelijke bediening aan de kassa, en SUPER behulpzaam!!! Mij zien jullie vaker verschijnen!!!
Je zou het mischien niet zeggen... Maar het vlees is echt super lekker. Top bbq, van de week gourmet testen ziet er allemaal ook heel verzorgd uit
Steeds een grote keuze aan verse waren aan normale prijzen.
Prima kwaliteit van vlees, charcuterie en groenten/fruit. Doodzonde van de voorverpakte dingen daarom dat sterretje minder , Ik kom hier graag omdat er buiten dit ook vele andere nuttige zaken verkocht worden.
Vandaag langs De perfect geweest ging daar langs de fruitafdeling. En zag er een aardappelmesje liggen perfect op kinderhoogte. Dus gaf deze af aan de verstoog. En vertelde me daar dat die moest blijven liggen ? Dusja hou jullie kleintjes maar in het oog. Of mensen met slechte bedoelingen. Een mes binnen handbereik in een winkel staat NIET !
Supermarkt die samenwerkt met alvo. Moet zeggen sinds enige tijd veranderd waardoor je meer in potjes en apart verpakt kan kopen Zelf vindt ik het spijtig dat het vroegere karakter met volledige bediening voor chacuterie en brood en groenten verloren is gegaan. Dit maakte huis perfect zijn eigen en denk dat als ik zo zie het klantenbestand wat naar beneden. Ik weet niet of de klok teruggedraaid kan worden maar denk wel dat dit de supermarkt ten goede zou komen alhoewel ik zelf geen oordeel kan vormen over cijfers.
Heel goede en verse produkten en vriendelijk personeel gezellige winkel
Kwaliteitsvolle selectie van producten en uitgebreid gamma. Zeer grote vlees/charcuterie toog. Altijd kwaliteit!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid