facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huis Kwispel

Huis Kwispel

Info

Familiale opvang voor kleine tot middelgrote honden



"Familiale opvang voor kleine tot middelgrote honden."
Adres:
Telefoonnummer: 0474714636
Stad: Bonheiden



op zoek naar gerelateerd: Hondenoppas Bonheiden, Opvang honden in huiselijke kring, Dagopvang honden, Hondenpension Antwerpen, Het Hondenleven Putte, Hondenopvang Limburg, Opvang honden in huiselijke kring West-Vlaanderen, Hondenhotel De Wilgenhoeve
Recensies
Heel blij met dit adres voor onze hond tijdens een bruiloftsweekend in de buurt! Bowie heeft het er heel goed gehad, zag ik op de mooie foto’s die ik regelmatig kreeg. Super dat het in huiselijke sfeer is en er niet te veel honden tegelijkertijd zijn. Grote aanrader!
Wij zijn NIET tevreden over opvang Huis Kwispel. We hadden een week opvang gereserveerd in de maand juli 2023. Omdat het de eerste keer was, hadden we gevraagd om een maand op voorrand ons hondje 1 dag + 1 nacht te laten logeren zodat hij aan de nieuwe situatie kon wennen. We hebben hem om 18 uur afgezet. Om 19u45 krijgen we telefoon van een dierenarts in de buurt. Iemand had ons hondje op de weg gevonden en hem binnen gebracht bij haar... Ik belde toen direct naar huis Kwispel die helemaal niet door had dat onze hond niet meer bij hun in de tuin was! Hij had blijkbaar een manier gevonden om weg te lopen... Toch had ik uitdrukkelijk gezegd dat het voor ons hondje de eerste keer was! Misschien hadden ze hem beter in het oog moeten houden en hem op zijn gemak moeten stellen? Of hebben ze hem opzettelijk laten lopen omdat ze een dubbel reservatie hadden gedaan in de mand juli? In ieder geval we hebben nu halsoverkop een andere opvang moeten zoeken. Voor ons geen tweede keer!
Wij zijn super tevreden over de opvang bij Freia in huis Kwispel. Er werden vlot afspraken gemaakt en deze werden ook steeds nagekomen. Onze Lhasa Odie voelde zich heel snel op zijn gemak bij Freia thuis en ook bij de andere logees. Het was ook superfijn dat ik elke dag updates kreeg over hoe het ging en dat met foto’s! Een geweldige opvang waar we zeker graag nog een keer gebruik van maken.
Vilja was net geen jaar toen we voor de eerste keer op zoek moesten naar opvang. Met een klein hartje begonnen we aan onze zoektocht. Van zodra we een eerste bezoek brachten aan Freija en haar gezin waren we gerust gesteld. We voelden de warmte van het gezin. Tijdens haar verblijf werden we verwend met foto's en filmpjes van Vilja tijdens wandelingen, bij het gezin, spelend met andere hondjes,... Ze had het er duidelijk naar haar zin. Huis kwispel is echt een aanrader aan iedereen die een thuisgevoel wil geven aan zijn viervoeter. Nogmaals danku Freija en co.
Huis Kwispel is echt een droomopvang voor Tigo. Geen kennel maar een opvang in huiselijke sfeer. Freia en haar gezin zorgen met heel hun hart voor de honden en weten heel goed hoe ze er mee moeten omgaan. Ze zijn actief met de honden bezig en gaan zelfs met verschillende honden samen dagelijks een wandeling maken. Ze hebben ook een grote tuin waar de honden samen naar hartelust kunnen ravotten. De 2de keer dat Tigo naar daar ging werd hij al helemaal enthousiast toen we aan de voordeur stonden, hij kon niet snel genoeg binnen zijn! We laten hem daar met een gerust hart achter en kunnen zorgeloos genieten van onze vakantie!
Huis kwispel met Freia aan het hoofd, is de perfecte 2de thuis voor onze hond. Zowel Freia als rest van het gezin zijn ‘echte’ hondenliefhebbers. Geen hondenkoten, gewoon zoals thuis is huis met een prachtige, grote tuin. Veel, lange wandelingen…. Onze Frits is dus in topconditie ! Wanneer we hem brengen voor logement is hij superenthousiast en rent hij binnen. Ik word dan volledig genegeerd …. Goed teken toch ! Niets dan lof dus voor huis Kwispel !
Zeer prettig verblijf voor je hond. Door de warme sfeer voelde Luka zich er onmiddellijk thuis en ze genoot enorm van de wandelingen. Een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid