facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huis Beaucarne

Huis Beaucarne

Info

Huis Beaucarne sinds 1748 in handen van gepassioneerde verzamelaars uit dezelfde familie.



"Huis Beaucarne is sinds 1748 in dezelfde familie bewaard gebleven waardoor haar authentieke interieurs, collecties en historische tuin met serres al die tijd zijn blijven bestaan en er tot op deze dag nog in geleefd wordt door afstammelingen van deze familie.U kunt de authentieke interieurs, de tuinen en het verhaal ontdekken tijdens een rondgeleid bezoek gegeven door de huidige generatie.Een bezoek aan Huis Beaucarne is mogelijk op reservatie van dinsdag t.e.m. zondag.Openingsuren Thee Huis BeaucarneVrijdag & zaterdag : 12u - 18uZondag : 10u - 18uVan mei t.e.m. oktober kunt u komen genieten op onze historische binnenkoer en in de orchideën-serre. Vanwege de Covid-19 pandemie openen wij vanaf 1 juli"
Adres: Beaucarnestraat 9, 9700 Ename, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32 (0) 476 30 77 36
Stad: Ename
Route: Beaucarnestraat 9
Postcode: 9700



op zoek naar gerelateerd: Familie Beaucarne, Theehuis, Pam Ename, Beaucarne plant, Ename 974, Abdij Ename, Huis Beaucarne Facebook, Huis Beaucarne Open Monumentendag
Recensies
Een prachtige plek, er worden ook af en toe concertjes georganiseerd, ik had het genoegen zo'n concertje te mogen meemaken, en heb er heel erg van genoten.
Prachtige historische plek. Het ademt geschiedenis. Fijn vertoeven in het gezellige koffie -en theehuis midden in de oude tuin. Een aanrader voor Cultuurfreaks.
Een verborgen parel ..de moeite om eens te ontdekken ..rondleiding was tip top ...doen !aanrader
Prachtig verrassende plaats!Bezocht opWeekendWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenJa
Zeer mooie plaats om na een wandeling even uit te rusten en te genieten van een lekker stuk taart met koffie. Zeer vriendelijk !
Heel hartelijk onthaald door de gastheer Julien op een overheerlijke high tea klaargemaakt door gastvrouw Lena. We kwamen ogen te kort om te genieten van al de authentieke elementen en voorwerpen die ons omringenden tijdens onze tête à tête. Tijdens de persoonlijke rondleiding vielen onze monden open van verbazing bij de talrijke artefacten uit het verleden, Julien vertelt met oog voor detail en doorgedreven kennis. Wat ons vooral bij blijft is zijn absolute passie voor de familiegeschiedenis en de levenstaak die Julien en Lena zichzelf gesteld hebben om dit pareltje te bewaren en te herstellen waar nodig. Wij zijn absoluut fan van huis Beaucarne en de jeugdige bewoners. Het Beaucarnea plantje prijkt als mooie herinnering in onze leefkamer. Graag tot binnenkort nog eens!
Schitterende lokatie om een afternoon tea te drinken in een salon of op de binnenkoer, je in vervoering te laten brengen door de verhalen tijdens een rondleiding,...Reservering aanbevolenJa
Magnifieke locatie in het hart van het idyllische Ename. Unieke tuin met prachtige, oude bomen. Leuke kaart. Het iets duurdere prijskaartje neem je er graag bij. Een must als je de Vlaamse Ardennen bezoekt.
Koffie en taart waar je meer dan half uur op wacht en 15 euro pp voor neertelt? dat kan beter. Veel beter.Bezocht opWeekendWachttijd30-60 minReservering aanbevolenNiet zeker
Enkel de tuinen bezocht. Heel mooi en interessant, maar wat aan de dure kant. Het theehuis is super en met normale prijzen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid