facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huimian

Huimian

Info

Pâtes artisanales.

Adres: 272, chaussée de boondael, 1050 Elsene
Telefoonnummer: 0488808461
Stad: Ixelles
Route: 272, chaussée de boondael
Postcode: 1050


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sunny Bao Sunny Bao 1 km Zeeeeer lekker
Recensies
Beste noedels ik ooit heb gegeten, ze worden ter plaatste gemaakt. Je krijgt een komkommer voorgerechtje met een speciale saus on the house. We zijn er al 4 keer gaan eten. Alle gerechten zijn aanraders, zowel met vlees als vegetarisch. Bovendien is de bediening heel vriendelijk en het interieur is leuk geverfd.
Zeer lekker
Noedels gemaakt in sensationele mono. Kleine plaats, met een paar tafels en menu's met een keuze uit vlees of veganistisch. Ik koos voor de no-bouillon en de pittige versie - echt goed! Ook verkrijgbaar zijn zijn andere hete sauzen die mijn noedels nog meer smaak gaven. 17,5€ voor noedels, bier en water! Afhaalservice ook beschikbaar. Ik zal zeker terugkomen!
Ik wilde het al heel lang testen, dus de verwachting was hooggespannen… en die werd ruimschoots overtroffen! Welkom met een klein heerlijk voorgerecht, het personeel is schattig en je voelt je meteen op je gemak. Wat betreft de gerechten, je zou de gewone noedels kunnen proeven, de smaak is zo goed, maar de sauzen of bouillons sublimeren alles tot in de perfectie. Het belangrijkste kruid is Sichuan, precies goed gedoseerd, en de ster van het restaurant is natuurlijk de noedels, gemaakt voor je ogen, in de vorm van een enkele lange noedel, die we je uitdagen om heel te eten... zonder te stoppen!
Echt een geweldige plek voor Aziatisch eten, hou van de noedels en de rijke smaken. Ze bieden zelfs een gratis starter aan. Sterk aanbevolen!
Gratis komkommerbijgerechten gratis zoals euro's Ungtre Rundvlees Gekruid? Ik bestelde rundvleesnoedelsoep en bibimmyeon Sichuan. Bibimmyeon zoiets als dandanmyeon Het was zo hartig en lekker. Rundvleesbouillon was een beetje flauw Voeg kruiden, zout en koriander toe Ik heb heerlijk gegeten De eigenaar en het personeel zijn zo aardig. Iets was hygiënisch en het interieur was schoon. Ik raad het aan!
Huisgemaakte noedels, originele gerechten. Vegetarische of veganistische versies zijn mogelijk. Rustige sfeer en zeer vriendelijk personeel. Ik waardeerde het feit dat de lokale bevolking erg schoon is.
Het eten was niet slecht maar te heet pittig, bijna oneetbaar, dus misschien wil je het mild vragen. Bovendien hebben ze alleen glazen waterflessen van 20 cl die 2 kosten. 5 €, dus nam er 4 voor een totaal van 10 € ... dit is nogal afzetterij, zelfs meer als je je eten te veel pit geeft. Het laatste negatieve punt is de prijs, ik denk niet dat hun noedelbord 13,5 € waard is, want het is niets bijzonders.
Meerdere keren ben ik er geweest, de kwaliteit is consistent. Een onnavolgbare smaak in de hui mian die je nergens anders in Brussel zult vinden. Testen is adopteren .Eten: 5/5
De service is schattig en de handgemaakte pittige rundvleesnoedels zijn heerlijk! Klein extraatje voor de salade, perfect gekruid, aangeboden bij het gerecht, een zeer goede verrassing.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid