facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huidinstituut Beau Beau

Huidinstituut Beau Beau

Info

HUIDINSTITUUT BEAU BEAU 'Beauty & More'
Esthetisch en Cosmedisch instituut voor:
● huidverbetering
● huidverjonging
● huidverzorging
● huidproblemen

Geschiedenis

Huidinstituut BeauBeau uw specialiste in huidverbetering en huidverjonging.



"Wil jij een stralende en gezonde huid en kies jij voor professionaliteit, resultaat en deskundigheid met een persoonlijk advies?Reeds meer dan 10 jaar zijn we gespecialiseerd in gecombineerde huidverbetering en huidverjongingstechnieken.Wij werken steevast met een gepersonaliseerd plan en opvolging.Naast onze brede waaier aan high-end facials zoals Hydrafacial, Skinpen, Genesis en Oxygeneo kan je bij ons ook terecht voor producten van Mesoestetic en Skinn-IC.Geniet en kom tot rust in onze gezellige huiselijke praktijk, gelegen in het prachtig natuurgebied de Teut in Zonhoven met ruime parking voor de deur.Kom langs en voel je helemaal BEAU bij BEAU BEAU"
Adres: Koningsbergweg 89, 3520 Zonhoven
Telefoonnummer: 0471204554
Stad: Zonhoven
Route: Koningsbergweg 89
Postcode: 3520


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 20:00
Dinsdag: 08:30 - 22:00
Woensdag: 08:30 - 12:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 16:00
Zaterdag: 09:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: BEAU laser Antwerpen, Beau Beau hondenshampoo, Beau laser clinique, Huidinstituut Limburg, Beauskin clinique, Schoonheidssalon heuveneindeweg Zonhoven, Mar Le Beau, HydraFacial Mechelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hairstyling An.Ja Hairstyling An.Ja 1 km Ik heb bij deze kapster een balayage blond laten zetten. Nog nooit heb ik zo’n perfec...
Eleganza Eleganza 2 km Perfecte gel en acryl nagels, perfecte afwerking, vriendelijke Nadia, the best
Belita Schoonheidsinstituut & Nagelstudio Belita Schoonheidsinstituut & Nagelstudio 2 km Top madam! Geen woorden voor, super content! Zeker een aanrader!
Krisje's NailDesign Krisje's NailDesign 2 km Pedicure met gellak was zeer verzorgd in een mooie omgeving bij een super sympathieke...
Nails & Beauty Atelier S Nails & Beauty Atelier S 2 km Vriendelijk... En altijd heel mooie nagels.
Beauty & Nail - styliste Nathalie Beauty & Nail - styliste Nathalie 4 km Beauty & Nail - styliste Nathalie Zonhoven
EsthéCHIC -Romy Janssens EsthéCHIC -Romy Janssens 4 km ik voel me op en top vrouwelijk als ik bij haar buiten kom
Recensies
Beau Beau Skin Clinic is absoluut 5 sterren waard! Ik kom hier graag, omdat je er goed en professioneel begeleid wordt. Christel zorgt voor een heel gemoedelijke sfeer waardoor je je meteen op je gemak voelt! Topper!
Ik heb mij enorm welkom gevoeld bij Christel. Zij heeft een zeer uitgebreide kennis om zowel de huid langs de binnenkant alsook de buitenkant te herstellen en te voeden. En het feit dat ze haar eigen productenlijn heeft is een pluspunt. Zalig!!
Christel geeft een top service met haar op maat en zeer persoonlijk afgestemde gelaatsverzorgingen. En een leuke babbel krijg je er bovenop!
Ik laat al enkele jaren mijn gezicht verzorgen door Christel en elke keer ga ik tevreden naar huis. De behandeling is altijd op maat en volledig afgestemd op de noden van je huid. Ook geeft Christel steeds tips mee om je huid naar een nog beter niveau te krijgen.
Al 2 jaar vaste klant bij Beau Beau en elke keer opnieuw tevreden met de behandeling en het advies! - mijn huid is enorm verbeterd door de goede behandelingen en correcte info - Christel is heel professioneel - de behandeling is volledig op maat van jouw gezicht - je ontvangt eerlijke feedback, goede raad en veel tips - er heerst een huiselijk en warm gevoel - Christel besteedt veel aandacht aan de kleinste details en biedt de juiste zorgen aan - super behulpzaam, vriendelijk en meelevend met de klant Ik ben grote fan!
Heerlijk genoten van mijn verzorging Voelde duidelijk dat er iets met mijn huid gebeurde, zichtbaar en voelbaar Ben super tevreden en heb al een nieuwe afspraak gemaakt !
Zalig genoten van de behandeling. Mijn huid ervaart meteen een verbetering. Bedankt Christel
Ik maakte een 'meet my skin' afspraak. Ik kreeg zeer goede uitleg en een heel uitgebreide huidanalyse. De behandeling werd volledig afgestemd op mijn huid. Ik merkte meteen al verschil na de eerste behandeling. Erna kreeg ik productjes mee voor het verder verzorgen van mijn huid. Alles werd zeer goed uitgelegd. Christel is zeer professioneel en ik voelde mij meteen op mijn gemak in haar salon. Ik kan maar 1 ding zeggen en dat is TOP!
Voor een Verwennerij voor je huid, moet je bij Beau Beau zijn, ze kijkt naar wat je huis nodig heeft en zorgt voor een relaxte zalige behandeling. Echt een aanrader.
Ik ben in behandeling bij beaubeu instituut bij Christel voor mijn huid en ze stelt me elke keer op mijn gemak. De eerste keer hebben we samen gekeken hoe een huid ik heb en heeft ze mee staaltjes van producten meegegeven die ik kon testen. Na 2 weken mocht ik op controle komen om te kijken of het geholpen had. Christel gaf me echt het gevoel dat ze me wilde vooruit helpen, en echt om mijn huid gaf en oprecht meerdere oplossingen zocht. Na enkele keren terug te gaan zag je duidelijk op de voorscans en de laatste scans dat er een verbetering was, dus het heeft echt geholpen. Ze heeft mij een heel gedetailleerd plan mee gegeven met alle stappen die ik moet doen in mijn skincare routine. Daarnaast had ik zelf nog veel producten van andere merken gekocht en heeft deze mee in mijn skincare routine opgenomen, zodat ik niet al de producten nieuw bij haar moest kopen. Daarom geeft ze mij ook echt het gevoel dat ze niet alleen maar haar eigen spulletjes wil verkopen, maar echt mij wil vooruit helpen en mijn huid wil verbeteren. Dus ik ben super tevreden!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Huidinstituut Beau Beau met het openbaar vervoer


Zonhoven Koningsbergweg 30 meter
753
Zonhoven Holsteenbron 280 meter
753

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid