facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huidcentrum Gent

Huidcentrum Gent

Geschiedenis

Het Huidcentrum Gent is onderdeel van het specialisme dermatologie. De behandelingen worden poliklinisch uitgevoerd. Dermatologen en medewerkers van Huidcentrum Gent staan voor deskundigheid en kwaliteit in een veilige en vertrouwde kliniek/ziekenhuisomgeving. Huidcentrum Gent is een combinatie van klinische expertise met een cosmetisch oog!

De behandelingen van Huidcentrum Gent
Bij Huidcentrum Gent kunt u terecht voor een aantal schoonheidsbehandelingen. Met laserdermatologie en andere methodes, bijvoorbeeld botox en/of fillers, behandelen we diverse huidproblemen, zoals:

Acné, actinische keratosen, couperose, hand- en voetwratten, ongewenste haargroei, pigmentvlekken, rimpels, spataderen en xanthelasma. Via het menu aan de linkerkant vindt u meer informatie.

Geen wachtlijsten
Er zijn geen wachtlijsten, dus de behandeling kan meestal dezelfde week nog starten. U kunt rechtstreeks een afspraak maken voor een intakegesprek. Een verwijzing van uw huisarts is niet nodig.

http://www.huidcentrumgent.be/maak-zelf-uw-afspraak/

Adres: Koepoortkaai 3, 9000 Gent
Telefoonnummer: +32(0)468233675
Stad: Ghent
Route: Koepoortkaai 3
Postcode: 9000



op zoek naar gerelateerd: Dermatoloog Gent online afspraak, Dermatoloog UZ Gent, Dermatoloog Gent Zuid, Dermatoloog Gent vrijdagmarkt, Dermatoloog Kouter Gent, Dermatoloog Gent Maria Middelares, Dermatologie Gent Dr voet, Dermatoloog Lochristi
Recensies
Ik had een afspraak maar toch nog lang in de kamer alleen moeten wachten. Heeft vlug gekeken, snel uitgelegd wat het probleem was, en was dan nog voor mij de kamer weer uit. Nadien gebeld voor een nieuwe afspraak omdat de behandeling niet aansloeg maar ze vonden het niet nodig snel een afspraak te leggen, kon pas een maand later. Ondertussen weet ik dat er een foute diagnose was gesteld. Niet heel tevreden. Heel gehaaste dermatoloog.
Ik kon heel snel terecht. Mijn moedervlek werd netjes verwijderd en het is mooi genezen
Had nochtans afspraak maar moest 50minuten wachten lol kheb andere dingens te doen hoor
zeer snel een afspraak kunnen krijgen. heel correct en met zorg behandeld
Direct bediend, online gereserveerd, vriendelijk geholpen.
Vriendelijk en heel professioneel. Mooi natuurlijk resultaat !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid