facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hubo

Info

Ondernemingsnummer/Numéro d'entreprise: 0411.982.457

Adres: Mechelsesteenweg 40, 2650 Edegem
Telefoonnummer: +3234571622
Stad: Edegem
Route: Mechelsesteenweg 40
Postcode: 2650


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Hubo winkels, Openingsuren Hubo Eeklo, Hubo Middelkerke, Hubo Hoboken, Hubo folder, Hubo Borgerhout, Hubo winkel Wetteren, Hubo dendermonde
Recensies
Op de verfafdeling zijn we ongelooflijk goed en volledig geholpen!! Ook de dames aan de kassa waren zeer vriendelijk !!! Dat is wat anders dan bij de GAMMA binnen springen !!
Vriendelijk personeel dat altijd klaar staat om te helpen wanneer je iets niet weet of kan vinden.
Fijne winkel, goed personeel, goede voorraden. Als je iets wilt weten helpen ze je hier graag. Kijk wel altijd eerst even in de folder voor de speciale aanbiedingen! Ik zocht speciale spijkerpluggen en heb ze hier ook gevonden. Parkeren is geen probleem. Bij de kassa nog een lekker zakje Jonagold meegenomen!
Persoonjijk nooit meer een bestelling moet in drie keer geleverd worden telkens ontbreekt er iets nog nooit meegemaakt er is geen controle op.
Open op zondag! Al meermaals een redding geweest. Bij iedereen gekend als de selfmade in Kontich
Ik was de hele dag de muren van mijn grote living aan het schilderen tot mijn emmer volledig op was en er bleef een kleine muur ongeschildert ik dacht eerst snel eten maken dan gaan winkelen om nog verf bij te kopen,ik ruimde snel op .toen keek ik naar de klok en het was 18 uur, ik dacht ooh nee hubo is dicht en ik kan niets meer afwerken toen zocht ik het op en wat zie ik ????? Edegem open tot 19 uur... Ik reed snel naar daar en heb een nieuwe emmer verf aangeschaft en daarna gewoon verder geschildert die avond. Bedankt mensen voor de openings uren.
Vriendelijk zeer groot assortiment parkeerplaats genoeg.
Open op zondag tot 17u. Wat een luxe!! Verder geholpen door Ivo van de sanitaire afdeling. Ivo kent overduidelijk zijn vak en weet wat klantvriendelijkheid wil zeggen. Bedankt Ivo! Ook de rest van het personeel was behulpzaam en ontzettend vriendelijk. Al het materiaal dat ik dringend nodig had voor installatie badkamer was voorhanden. Proficiat aan de hele Hubo-ploeg van Edegem!
Als je winkel kent vind je alles vlugger. Wat er ontbreekt is een aanduiding waar welke afdeling is, ik bedoel daarmee waar is vb sanitair of elektriciteit, nu moet je zoeken of vragen.
Behulpzaam en vriendelijk personeel, en een groot aanbod in Hubo Edegem, maar... OPGELET BIJ RETOURNEREN: Hubo Edegem betaalt bij retourneren van een onbeschadigd artikel en binnen de 14 dagen aangekocht jouw bedrag niet integraal terug, maar geeft je een soort bon Dat is niet meer van deze tijd en bijzonder onvriendelijk, zeker in deze tijden van recessie. Na veel aandringen heeft men bij Hubo Edegem uiteindelijk de aankoop cash terugbetaald. Hun Retourbeleid hangt nergens uit, ook niet op hun kassaticket of website. Toen ik ernaar vroeg, kon men mij enkel hun retourbeleid voor online aankopen tonen. Geen retourbeleid voor aankopen in de winkel. Echt, niet klantvriendelijk Ter info...: Bij BRICO KONTICH geldt "zoals het hoort" de volgende regel: BRICO BELOOFT U… totale tevredenheid; Bent u niet 100% tevreden over uw aankoop ? Breng dan uw artikel in zijn originele verpakking binnen de 30 dagen terug naar Brico. Brico zal bij voorlegging van uw kasticket uw aankoop volledig terugbetalen. TOP Bij GAMMA LIER geldt "zoals het hoort" de volgende regel: Ruilen of retourneren van een winkelaankoop: Teveel gekocht of een verkeerde keuze gemaakt? Bij GAMMA kun je artikelen tot 30 dagen na aankoop gratis ruilen of retourneren. Je hoeft daar geen reden voor op te geven. Koop dus gerust meer verf of behang als je er zeker van wilt zijn dat je tijdens het klussen niet tekort komt. Wat je teveel hebt gekocht, breng je na het klussen gewoon terug. TOP
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid