facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hubo

Hubo
Adres: Herebaan-Oost 135, 3530 Houthalen-Helchteren
Telefoonnummer: +3211606272
Stad: Houthalen
Route: Herebaan-Oost 135
Postcode: 3530


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Heropening Hubo Zonhoven, Hubo Zoersel, Hubo Dendermonde, Hubo borgerhout, Hubo openingsuren 1 mei, Hubo Mechelen noord, Hubo winkel Wetteren, Hubo prijzen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vakhandel Claes Houthalen Vakhandel Claes Houthalen 5 km Vriendelijk. Behulpzaam. Hebben praktisch alles wat een doe hetzelver nodig heeft
Recensies
Op het assortiment is niets aan te merken, zoals elke Hubo. De oudere dame werkt tegen haar goesting. Geen goede dag, nors kijken en kort, zuchtend, antwoorden op een vraag. Verzuurd. Hoe 1 personeelslid heel uw winkelervaring kan beïnvloeden... Genomen wat ik nodig had en direct naar de kassa. De jonge man aan de kassa was uiterst vriendelijk en behulpzaam. Deze verdient dan ook een ster, top!
Personeel is zeer behulpzaam op ėėn na daarom geef ik maar 1 ster ,de kassierster met de bril is zeer zeer simpel ,ik had wat afgerekend vroeg ik haar als ze 5 euro wou wisselen in kleingeld zei ze promp we mogen geen geld wisselen ‍‍‍‍ ik vroeg haar meen je dat , ja ja zei ze tegen mij . Volgens mij moeten ze haar op pensioen sturen want ze heeft de leeftijd en het gewoon aan de andere laten .
Prettige winkel en fijn vriendelijk hulpzaam personeel. Verfmateriaal vrij duur, maar dat ligt eerder aan de huidige tijd dan aan de winkel denk ik
Weinig personeel... moest heel veel wachten om een vraag aan iemand te kunnen stellen
Wij hebben hier potgrond gehaald voor de tuin en ze hebben vanalles.
Klotezooi is het daar met het service. Werknemer genaamdt Timmy helpt niet. Ze sturen je van de ene naar de andere als je iets wil weten. Lampen aangekocht en ze werken al na een week niet meer.
Ik ben geen klusser. Dus bezoek ik deze zaak vrij zelden. Maar ik denk wel dat dit voor de echte doehetzelver een paradijs is. Het aanbod is enorm en, zo denk ik toch, behoorlijk geprijsd. Je vindt er zowat alles van tuingerief mijn aankoop over werktuigen, allerlei materiaal in alle mogelijke categoriën, werkkledij tot verf. Het aanbod is enorm en dat is tegelijk het probleem, want daardoor voor de leek weinig overzichtelijk. Maar het personeel is over het algemeen goed op de hoogte en erg vriendelijk. Jammer dat er geen cijfer na de komma kan gegeven worden, want dan zou ik een 4,5 geven.
* Zeer vriendelijke mensen die behulpzaam zijn en niet gewoon zeggen waar je moet zoeken, maar ook echt komen mee zoeken. * Er zijn genoeg werknemers die je kunnen helpen, als het niet te druk is natuurlijk. * Uitgebreid aanbod, ik heb nog niet vaak gehad dat ik iets niet kon vinden. * Grote parking en goede ligging want de concurrenten liggen niet in de buurt. -* Veel duurder dan de concurrenten, soms is het voor mij voordeliger om naar Genk te rijden om daar in te kopen.
Nooit meegemaakt! Aan het onthaal tot zover hoffelijkheid stond perplex.Moest wachten had iemand voor me,de vrouw voor me was van allochtone afkomt,sprak zuiver Nederlands vroeg het zeer beleefd en werd letterlijk afgeblaft,goed luid dat iedereen het zeker mee zou krijgen,was er precies nog fier op ook! deze oudere dame aan het onthaal was gewoon ronduit onbeschoft desondanks bleef deze vrouw nog steeds vriendelijk en is vertrokken omdat deze aan het onthaal totaal niet van zins was om haar te helpen.Respect voor deze vrouw moest ik zo door de hubo medewerkster zijn afgeblaft had ik er de verantwoordelijke bij geroepen.Denk dat ze beter andere job zoekt als ze die nog krijgt op haar leeftijd,vermits klantvriendelijk en behulpzaam niet in haar woordenboek staan.Is een schande voor de brico om z'n medewerkster te hebben! Ronduit degoutant ben beschaamd in haar plaats.Kan misschien soliciteren bij hondenasiel daar komt ze tot haar recht,hoe zij de mensen afblaft!
Zeker voor de klusser de moeite waard
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid