facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hubo

Hubo
Adres: Dorpsstraat 45, 2920 Kalmthout
Telefoonnummer: +3236654797
Stad: Kalmthout
Route: Dorpsstraat 45
Postcode: 2920


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Producten Hubo, Hubo winkels, Hubo Stabroek, Hubo Wuustwezel, Hubo Kampenhout, Www Hubo be openingsuren, Hubo Middelkerke, Hubo Kuurne
Recensies
Vriendelijk personeel maar schandalig dure winkel. Bijvoorbeeld een dubbele wisselschakelaar van Niko betaal je online 13euro. Bij Hubo 23,19euro. Er mag een verschil zijn maar meer dan 10 euro is de mensen bestelen!
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Wat je hier en bij andere grotere winkels ziet is veel materialen waardoor onoverzichtelijk is.
Had onlangs grasdallen nodig. Zeer behulpzame medewerker zorgde voor bestelling van 20 stuks. Hierbij met 15% korting wegens verbouwing. Dus zeer tevreden.
Veel te duur voor materiaal en materieel , eigenlijk alles! Dom als je hier koopt.
De mensen lokken met kortingsbonnen, maar dan zij ze niet geldig op artikels met " permanent verlaagde prijzen"... pfff das gemakkelijk hé... ik vind dat geen manier van doen!
Iedere werknemer van Hubo Kalmthout staat ter beschikking van de klanten. Voor eender welke vraag, probleem of opmerking! Doe zo verder!
Zeer vriendelijk geholpen vandaag, zowel telefonisch als in de winkel. Ze geven een goed advies en service!
Net zoals in Hubo Wuustwezel ben ik behoorlijk tevreden over aanbod en service. Mijn ervaringen zijn echter meer beperkt, en een tikkeltje overschaduwd door uw "cola aan 50%". Het zou de zaak immers sieren de flesjes cola eerlijker aan te bieden. In plaats van misleidend "50% korting" verdient de cola het opschrift "Poolse cola, uitverkoop, vervaldag binnen de maand". Het Poolse clientèle prijst Hubo wellicht de hemel in, maar de cola is verschrikkelijk voor wie er niet aan gewend is.
Goede ervaring, leuke winkel
Gevaarlijk! . Je vind er meer dan je zoekt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid