facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hubo Aalter

Hubo Aalter

Info

Ruim assortiment voor doe-het-zelvers! Volg onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van promoties, acties, wedstrijden en nieuwtjes!

Geschiedenis

Ruim assortiment voor doe-het-zelvers

Tuin - Ijzerwaren - Gereedschap - Behang & decoratie - Verf & houtbescherming - Verwarming & Sanitair - Elektriciteit Verlichting - Bouwmaterialen - Hout & schrijnwerk - Huishouden, opbergen en onderhoudsproducten - Auto & fiets - Keukens Quizzi

Adres: Groendreef 2, 9880 Aalter
Telefoonnummer: 09 325 90 92
Stad: Aalter
Route: Groendreef 2
Postcode: 9880


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Producten Hubo, Botha Aalter, Hubo Kuurne, Hubo Deinze, Hubo folder, Steyro Aalter, Hubo Menen, Hubo Middelkerke
Recensies
Heel veel panelen laten verzagen vroeger, geen problemen gehad. Laatste maanden ervaring aan de zaag ontbreekt heel erg. En de zin om te werken bij werknemers is ook ver te zoeken. Verschillende malen al verkeerde prijs betaald. Voor toekomstig zaag werk zoek ik wel een andere winkel, niet meer in hubo Aalter.
Best een grote Hubo. Kan er wel vaak druk zijn zeker in de weekends dus kies het juiste uur want er zijn maar 2 kassa's en dat is naar mijn mening 1 kassa te weinig. Er is een bestelwagen aanwezig waarmee je gratis tot 30 kilometer je grote stukken naar huis kunt brengen.
Zeer vriendelijk personeel en behulpzaam bij vragen bevoorbeeld voor batterij grasmachine zeer goed geholpen en zeer blij mee vandaag nog 25% korting op alles allen naar hubo aalter er staan ook zeer mooie tuinsets buiten zelf bbqs staan goedkoper dan in de meeste andere winkels mvg
Ik kom graag in de winkel,als je hulp nodig hebt of met vragen zit krijg je altijd de nodige uitleg en hulp.
Je vind meestal wat je nodig hebt.Ook vriendelijk helpend personeel.
Eigenlijk is Hubo al zeker geen goedkope winkel. Hun actie met de €10 korting per aankoopschijf van €50 is heel misleidend. Veel zelfde producten vind je zelfs met die extra korting wat eigenlijk geen korting is omdat je terug iets moet gaan kopen goedkoper in andere winkels. Voor een stielman is hubo een No-Go. veel kwalitatief minderwaardige producten aan duurdere prijzen dus. Ik had een bestelling geplaatst online voor heel wat producten. Enkele uren later een bericht dat het meeste klaar stond behalve 1 artikel. Goed... Ik spreek af om de week nadien te komen. Blijkt dat alles er dan staat. Super! Factuur laten maken aan kassa, wagen aan de poort achteraan. Zie ik op 1 rol isolatie dat er wel grote gaten in de isolatie zitten. Ik meld dit, een verantwoordelijke komt er bij. Zie ik plots dat het zelfs de verkeerde dikte isolatie is. ok... andere rollen uit stock halen zonder gaten. Thuis kom ik nog tot de vaststelling dat de missende artikelen van de week ervoor niet op factuur staan waardoor ik nog eens extra kortingbonnen mis. Ik kom hier niet meer winkelen. Sorry.
Uitzonderlijke dienst na verkoop !!! En zeer bereid willig om de mensen mee helpen . Bij hun nieuwe aankoop !!!
Goed als je dringend iets nodig hebt. Maar voor de rest is dit een dure doe-het-zelf zaak voor meestal minderwaardige kwaliteit. Je bent beter af om naar een bouwpunt ofzo te gaan. Daar heb je zeker goeie kwaliteit en soms zelfs scherpere prijzen!
Mooie winkel en goede parking
Van stielman tot klusser ieder vindt zijn materiaal . Goede promoties op allerhande materialen, tis de moeite waard om eens rond te lopen. De winkel heeft een grootte transformatie ondergaan. De indeling is volledig aangepast.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid