facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hubert Vision

Hubert Vision

Info

Ophthalmology

Geschiedenis

Welcome to Hubert Vision, a site dedicated to your vision and eye care. We are committed to providing people in the Luxembourg province of Belgium and the Grand Duchy of Luxembourg with exceptional medical and surgical eye care in a comfortable and caring environment. Our philosophy is to offer the best vision care through knowledge and experience. Please visit our contact page for appointment details and locations.



"Hubert Vision est un centre d'ophtalmologie innovant, moderne, complètement informatisé, qui utilise les dernières technologies de pointes OCT, champs visuels, lasers... dans un cadre accueillant et confortable.La rapidité de prise de rendez-vous permet d'avoir un bilan immédiat de votre vue avec la meilleure correction de lunettes et lentilles, le dépistage du glaucome, de la cataracte, du diabète, de la DMLA "la macula" et autres maladies ainsi qu'une prise en charge rapide pour les urgences et les problèmes de vue et un suivi personnalisé dans le cadre de votre maladie oculaire."
Adres: 26 Rue de la Porte Neuve, 6700 Aarlen
Telefoonnummer: 003263370133
Stad: Arlon
Route: 26 Rue de la Porte Neuve
Postcode: 6700


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Hubert Vision Arlon avis, Ophtalmologue Virton, Ophtalmologue Steinfort, Ophtalmologue Libramont, Ophtalmologue Arlon Rue des faubourg, Hubert Ophtalmologue, Cabinet ophtalmologue, Ophtalmologue Habay
Recensies
Geweldige ervaring, twee oogheelkundige kantoren uitgerust met krachtige software. De ene bevindt zich in Aarlen en de andere in Bertrange. Heel leuk teamwerk, het personeel is attent, zowel voor het consult als voor het maken van een afspraak. Ik beveel Hubert Vision van harte aan!!
Nuloooo de mac jonald van de oogheelkunde ongunstig bekend bij alle opticiens en alle oogartsen 80km rond in de regio en zij weet het Ik sprak met 2 andere oogartsen over haar ze zeiden alleen slechte dingen over opticiens hetzelfde ze geeft je een supersnelle afspraak naar jouw mening waarom? terwijl de anderen 6 maanden wachten. ze geeft je door aan de machine of liever haar assistent, je weet niet eens of hij dat kan... dan doet ze alsof ze je de visuele test geeft die haar in totaal 30 seconden 1 minuut kost, zelfs als je de verkeerde brief krijgt zapt ze stil, ook al is het voor je kind. Ik heb geëxperimenteerd voor mij en mijn kind, ik weet waar ik het over heb. ze dwingt je tot extra examens die ze zapt maar sneller dan flits Gordon, maar aan de andere kant je consultatierekening ontdek je ineens dat het niet het basistarief is maar explodeert. je klaagt over haar ethiek, ze heeft niets te doen, ze loopt vrij rond omdat er geen waarborg is om haar tot de orde te roepen. het product dat ze in je ogen stopt om de pupil te verwijden kan gevaarlijk zijn, het kan haar niet schelen of je haar drie dagen na gebruik vertelt dat je ogen pijn doen. Ik begrijp niet eens hoe ze erin slaagt om positieve opmerkingen in haar mening te hebben, nee nee, wil je iemand serieus? loop ervan weg. je wilt een snelle slordige afspraak het kan haar niet schelen dat de machines dat allemaal doen ga naar haar huis
Zeer goede ervaring bij Hubert vision. Een praktijk in het centrum van Aarlen en een praktijk in Bertrange verwelkomen ons om onze ogen te behandelen snel in Bertrange . De kantoren zijn uitgerust met de nieuwste machines om de onderzoeken uit te voeren. Het personeel is vriendelijk en attent. Dokter Hubert is een zeer bekwame oogarts die diverse ziektes behandelt bij kinderen, volwassenen en ouderen. Ik kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen!
vriendelijk personeel ze nemen de tijd om de examens te doen en goed uit te leggen, het negatieve punt is dat ik er twee keer in 3 dagen heen moet, een keer voor de examens en een keer om naar de dokter te gaan, het is ook de reden waarom ik daar niet meer heen ga want telkens 100km en 2 dagen minder dan 30 min in de kast moeten nemen is zonde
Niet luisteren naar de patiënt. Weet niet of het een E B 8 is lolllll
De praktijk is uitgerust met de nieuwste machines die op de markt zijn gebracht. U wordt verwelkomd en verzorgd door een aangenaam en bekwaam personeel. Zeer snelle afspraakboeking en indien nodig kan een tweede kantoor u daar ontvangen. Dokter Hubert is zeer bekwaam en luistert naar de patiënt. Ik raad het zonder aarzeling aan.
Ik raad aan! Dr. Hubert is vriendelijk, attent en bekwaam. Het hele team heeft me met vriendelijkheid en professionaliteit kunnen verwelkomen. De afspraak is vrij snel en er staat weinig meer dan een tweede kantoor klaar om ons te verwelkomen! Ik zal zonder aarzelen terugkeren naar Dr. Hubert voor mijn volgende consultaties.
Uitstekende ervaring met Hubert Vision. Zeer vriendelijk personeel. Dr. Hubert is vriendelijk, snel, efficiënt en grondig onderzoekt voor een juiste diagnose. Het bedrijf beschikt over de modernste apparatuur.
Ik beveel dit ultramoderne bedrijf ten zeerste aan met attent personeel dat attent is op uw behoeften.
Oogheelkundig kantoor zeer goed uitgerust om de nodige onderzoeken uit te voeren. Dokter Hubert is zeer bekwaam en zijn personeel prettig. Relatief snelle afspraak boeken en eventueel een 2e consultatieplaats wordt voorgesteld. Fantastisch !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid