facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HSM bvba Metaalconstructies

HSM bvba Metaalconstructies

Info

Wij maken je project op maat!

Adres: Smidsestraat 9, 1730 Mollem, Brabant, Belgium
Stad: Mollem
Route: Smidsestraat 9
Postcode: 1730



op zoek naar gerelateerd: Hardware security module
Recensies
Ben langs geweest om inlichtingen te vragen over een ballustrade voor een klein terrasje. Ben goed geinformeerd geweest en er werd mij beloofd dat ik gecontacteerd ging worden voor een offerte... na 1 week nog niets gehoord. Heb dan maar teruggebeld en er werd mij weer beloofd dat men mij ging contacteren. Na een week... weer niets gehoord. Mailtje gestuurd naar de email adressen op de website met de vraag om mij te contacteren... 1 week later... weer niets gehoord. Spijtig.
Offerte voor trap opgevraagd. Meermaals gebeld om te vragen of alles duidelijk genoeg was om een offerte te kunnen opmaken. Telkens beloofd dat de offerte ten laatste de dag nadien zou volgen. Ondertussen 2 maand verder, geen offerte ontvangen.
Onbereikbaar zelfs na meerdere pogingen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid