facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Houtskeletbouw Horemans

Houtskeletbouw Horemans

Info

Horemans Houtskeletbouw bouwt woningen in hout, houtskeletbouw , lage-energiewoningen en passiefhuizen



"Horemans Houtskeletbouw is een familiebedrijf, in 1984 opgericht door vader Danny Horemans. Begin jaren 2000 namen zonen Wim en Sven de fakkel over. We zijn gevestigd in Oudsbergen Limburg en specialiseert zich in houtskeletbouw uit eigen productie, gevelbekleding en dakbedekking voor nieuwbouw en renovatie bij particuliere klanten."
Adres: Kolisstraat 3, 3670 Meeuwen (Aalburg)
Telefoonnummer: +32 (0) 11 79 16 48
Stad: Meeuwen
Route: Kolisstraat 3
Postcode: 3670



op zoek naar gerelateerd: Houtskeletbouw Limburg, Houtskeletbouw Limburg belgie, Houtskeletbouw strobalen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fotografie Kris Thijs Fotografie Kris Thijs 1 km Fotografie: huwelijken, feesten, architectuur, events, communie
Recensies
Ik heb 22 jaar geleden met Horemans een lage-energie woning gebouwd en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Duidelijke communicatie, eerlijk en betrouwbaar. Zelfs na 22 jaar zijn ze even behulpzaam als er een probleem is. Absoluut aan te raden.
Naast een zeer bekwaam team en een correcte offerte konden we steeds bij Sven en Wim terecht met al onze vragen. Doorheen het volledige bouwproces werden we goed bijgestaan en ook bij de stukken die we zelf deden was geen vraag teveel. Kortom zeker een aanrader voor wie houtskelet wil bouwen/renoveren!
Aanrader om mee samen te werken. Afspraken worden steeds nagekomen en communicatie verloopt uitermate vlot! Zeer goede opvolging en zoekt steeds mee naar oplossingen.
Fijne en vlotte samenwerking met dit bedrijf. Op voorhand een overzichtelijke offerte en daarna een correcte afhandeling van het project. Aanrader.
Super bedrijf! Sven en Wim zijn fantastische mensen waar je op een heel eerlijke manier mee kan samenwerken!
Vriendelijke, correcte en bekwame mensen ! Horemans NV heeft van onze verbouwing iets moois gemaakt. We zijn heel tevreden dat we met hen in zee zijn gegaan en zouden onmiddellijk terug voor hen kiezen !
De enigste aannemer waarop ik niks heb aan te merken. Correcte offerte, correct werk, geen vraag is te veel ...
Heel tevreden: correcte offerte, duidelijke afspraken, tiptop uitvoering.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid