facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Houthandel Van Tornhout

Houthandel Van Tornhout

Geschiedenis

Houthandel Van Tornhout is de houthandel voor de vakman, in Nevele bij Gent. We bieden u kwaliteitshout, maar ook isolatie, Gyproc en toebehoren, om uw project te realiseren. We leveren stipt in Oost-Vlaanderen en omstreken. Ook als particulier bent u bij ons meer dan welkom !

Adres: Landegemstraat 39, 9850 Vosselare
Telefoonnummer: 09/371.51.76
Stad: Vosselare
Route: Landegemstraat 39
Postcode: 9850


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: houthandel oost-vlaanderen, Houthandel Gent, Houthandel Hanssens, Houthandel Machelen, Hout Evergem, Houthandel Nazareth, Brandhout Nevele, Brandhout Deinze
Recensies
Een zeer goede prijs voor prima kwaliteit. Ik heb hier padoek latten gekocht om een tuinhuis mee te bekleden. Wanneer je info vraag heb je zeer snel een antwoord terug. Top houthandel! Enkele foto's bijgestoken na verkleuring van het hout. Prachtig geworden!
Fantastische ondersteuning inzake praktische uitvoeringen, gaan samen op zoek naar de beste prijs-kwaliteitsoplossingen en heel toegankelijk! Enkel positieve ervaringen en een aanrader voor zowel zelfstandige als particulier.
Zeer tevreden over mijn aankoop hier. Goede prijs-kwaliteit, de eigenaar was vriendelijk en gaf goed advies. Ze hebben hier ook een uitgebreide toonzaal. Hier kom ik in de toekomst zeker terug.
Steeds professionele bediening en degelijk advies. Goede prijzen en service. Vlot bereikbaar en ruim assortiment. Top!
Top service met het juiste persoonlijk advies! Makkelijk bereikbaar in en rond Gent.
Vlotte service, goede technische begeleiding bij alle aankopen, snelle levering, uitgebreid gamma, kwaliteitsproducten,... >> tevreden klanten!
Veel hout in voorraad. Goed advies bij de keuze van materialen.
Vriendelijk ontvangst en goeie service.
Vertaald door Google Topservice!! Origineel Top service!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid