facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Houthandel Van Hemelrijck

Houthandel Van Hemelrijck
"Houthandel zowel voor de professional en de DIY.Daktimmer, gevelbekleding, terrasplanken, parket, deuren, isolatie, gyproc, tuinhout, Velux, zoldertrappen, Promat, Eternit, OSB, betonplex, multiplex, MDF, plafondbekleding, steigerhout, barnwood, koepels, tuinhuizen, PVC, Joris Ide metaalplaten, I-joist, LVL, onderdak, brandhout, eigen drenkcentrale, houtbeschermingsproducten, Monocoat"
Adres: Holstraat 31, 1840 Malderen, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 052 52 27 50
Stad: Malderen
Route: Holstraat 31
Postcode: 1840


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Houthandel Temse, Bear houthandel, Houthandel Oost Vlaanderen, Houthandel Aalst, Houthandel Brecht, Houthandel Westerlo, Houthandel Liedekerke, Houthandel Limburg
Recensies
Ik liet om 16u45 weten dat ik max 5 min later ging zijn om mijn bestelling af te halen. Dit wegens drukte op de baan. Het antwoord dat dit niet paste omdat ze om 17u sloten, had ik dan ook niet verwacht. Ze waren nog wel aanwezig vertelden ze me, maar het mocht niet. 's Morgens had ik wel contact gehad dat ik er ging achterkomen dus ze waren op de hoogte van m'n komst. Jammer dat ze niet de moeite deden om mij alsnog te ontvangen.
Heel vriendelijk, direct geholpen. Toch heel wat stock afhankelijk wat je zoekt. Snel geholpen
Zeer tevreden over de bijstand bij m'n bouwplannen. Maar eens de levering gebeurd was, werd het toch een ander verhaal. Ik merkte dat enkele producten beschadigd waren geraakt in transport en heb dit aangekaart in een mailtje met foto's van de beschadigingen zoals aangetroffen. Er werd me gemeld dat er toleranties op gebreken zijn gezien hout een natuurproduct is, wat ik best kan verstaan. Maar beschadigingen zoals stukken die zijn afgebroken door mechanische druk of een plank die over de breedte in 2 is gebroken, vallen hier toch niet onder. Er werd me dan toch voorgesteld de beschadigde stukken te vervangen, waarop ik in goed vertrouwen de factuur vereffende. En dan ... werd er niet meer verder gereageerd op m'n mailverkeer, ook na nog een herinnering niet.
Heel vriendelijk ontvangen ! Heel veel keuze. Geven goed advies en uitleg waar nodig of wanneer je erom vraagt. Mogelijkheid tot bestellen met spoedige levering. Normale prijzen. Dik oke !
ik heb wel tering gekregen door jullie paletten maar voorde rest is alle dikke vette huts
Een zeer aangenaam familiebedrijf!
Zeer snel geleverd
Vertaald door Google Goed hout Goede service. Origineel Bon bois.Bon service.
Vertaald door Google Bovenkant Origineel Top
Vertaald door Google Bovenkant Origineel Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid