facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hout Luyten NV

Hout Luyten NV

Info

Hout Luyten heeft een hart voor hout! Hout straalt warmte en vertrouwen uit en dit zal u ongetwijfeld merken als u onze toonzaal bezoekt.

Geschiedenis

Hout Luyten heeft een hart voor hout! Hout straalt warmte en vertrouwen uit en dit zal u ongetwijfeld merken als u onze toonzaal bezoekt.



"Hout straalt warmte en vertrouwen uit! Dit zal u merken als u de toonzaal van Luyten Hout NV bezoekt. Dezen is gelegen in de dorpskern van Herentals en onstaan uit de aaneenschakeling van verschillende rijhuizen. Deze esthetisch verantwoorde diversiteit, geeft onze toonzaal een zeer persoonlijk karakter.Luyten Hout NV is ook prima bereikbaar vanuit Geel, Beringen, Heist-op-den-Berg en Ranst."
Adres: Molenstraat 62, 2200 Morkhoven, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 014/26.36.31
Stad: Morkhoven
Route: Molenstraat 62
Postcode: 2200


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Hout Luyten tuinhuis, Hout Luyten Thermowood, Hout Luyten openingstijden, Hout Luyten voorraad, Houthandel Herentals, Houthandel Westerlo, Hout Luyten binnendeuren, Houthandel Turnhout
Recensies
Als zelfstandige lever ik graag kwaliteit af. Hout luyten zag er mij een propere eerlijke werkomgeving uit na een bezoek. Na mijn eerste bestelling voor 3 klanten had ik van 1 klant heel wat deuren met krassen. Het afplak werk was ook ver van proper maar kon na wat kuis werk juist door de beugel. Bij de krassen dacht ik dit kan gebeuren je zag ze maar onder het juiste licht. Zonder probleem werden de deuren ingeleverd en opnieuw gemaakt. Na weer 3 weken wachten leverde ze de deuren. Deze keer zonder krassen maar met amper lijm tussen de afplakband. Dit hadden ze moeten zien. Na ze terug te contacteren en mijn probleem uit te leggen konden ze niet veel voor me doen buiten de afplakband af frezen en een nieuwe plakken. Dit was voor mij geen optie aangezien mijn deuren dan minder breedt werden. Verder wouden ze niets aan mijn probleem doen. Omdat ik dit niet kon plaatsen of kon uitleggen aan de klant dat ze terug 3 weken konden wachten op hun deuren heb ik ze ergens anders moeten laten maken. De slechte moeten betalen ondanks ze voor de container waren. Jammer dat zo een mooi bedrijf toch zo een slechte kwaliteit levert.
Aangename houthandel met mooie showroom. Alles wat je kan kopen op gebied van hout, kan je hier wel vinden of bestellen. Ook het personeel is vriendelijk en behulpzaam en ze denken mee met de klanten. De prijzen zijn concurrentieel. Een aanrader om eens te bezoeken en te vergelijken.
Zeer tevreden over Hout Luyten. Wij werden goed ontvangen in de toonzaal, vriendelijke verkoper. Wij kochten er onze parket en binnendeuren. Als zelfplaasters kregen wij een duidelijke uitleg. Een echte aanrader.
Super vriendelijke ontvangst aan het onthaal en ook door de mannen van het magazijn. Enorme nooit geziene keuze van hout en alles wat met hout te maken heeft. Ik ga zeker terug !
Wij hebben al tal van projecten gerealiseerd in samenwerking met Hout Luyten. Steeds zeer goed verlopen en zeer kwalitatieve producten. Aanrader!
Ik heb onlangs deuren en laminaat gekocht bij hout luyten, zeer goede uitleg gekregen van heel vriendelijke mensen, top bediening. Zeker een aanrader !
Slechte service. Geen opvolging van bestellingen. Verkeerde informatie aan klanten. Bestelling uiteindelijk moeten annuleren.
Knappe zaak, vriendelijke bediening, mooi assortiment
Goed verder geholpen met kennis van zaken. Mooie zaak trouwens
Zeer vriendelijk ontvangen overal Geduldig Geef volledige uitleg Zeer goede prijs-kwaliteit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid