facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor House of Cars

House of Cars

Info

Consulting • Transport • Car Storage——————————————————
Classic • Premium • Exclusive • Sports cars















Geschiedenis

Consulting - Transport - Car storage

Classic - Premium - Exclusive - Sports cars



"House of cars est une société automobile belge spécialisée dans le dépôt-vente et l’achat-vente en Europe de véhicules neufs et d’occasion haut de gamme, de prestige et de collection.En plus de cette activité principale, House of cars vous propose d’autres services comme la recherche personnalisée de véhicule à travers toute l’Europe, le transport de votre voiture en Belgique ou à l’étranger ainsi que le stockage de celle-ci au sein de son bâtiment sécurisé situé à Villers-la-Ville."
Adres:
Telefoonnummer: +32472785481
Stad: Braine-l'Alleud


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: House of Cars Eindhoven, PCH Automotive, Exclusivescars, House of Cars Haarlem
Recensies
Zeer goede service en uitstekende keuze aan auto's. Snelle en efficiënte service na verkoop met ondersteuning van de garantie van 12 maanden, zonder gedoe of gedoe. Beveel House of Cars en Diego ten zeerste aan!
Heel erg bedankt! Mijn zoektocht was bijzonder moeilijk, het team van House of Cars vond precies de auto die ik zocht. Onberispelijke historiek, volledig autodossier, facturen, lijst met opties,... Ik vroeg of het mogelijk was om de auto te laten onderhouden, ze waren zo vriendelijk om het voor me te regelen. Het team bood me een keramische behandeling aan die ik accepteerde, het resultaat is magnifiek! Nogmaals bedankt en tot snel voor een volgende aankoop!
Diego was erg aardig en beschikbaar voor me en legde me alles uit wat ik moest weten over de informatie en de geschiedenis van de auto waarnaar ik op zoek was. Ik kan deze dealer alleen maar aanbevelen, ze zijn zeer professioneel en hebben hun auto's met zorg uitgekozen om hun klanten auto's van hoog niveau te garanderen. Goed gedaan !!!
Ik was erg onder de indruk van de service van House of Cars. Het is meer dan een verkooppunt voor exclusieve voertuigen, het is een plek waar autoliefhebbers elkaar ontmoeten. De medewerkers zijn uiterst deskundig en gepassioneerd. Ze toonden veel aandacht om aan mijn behoeften en verwachtingen te voldoen. Ik raad deze plek ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een uitzonderlijke auto-ervaring. Bedankt aan het hele team voor hun uitstekende werk!
Voor het eerst in 50 jaar kocht ik een gebruikte auto en voor het eerst kocht ik een auto buiten Italië Porsche 997 2S uit 2004, vertrouwend op de foto's en info die de verkoper me via WA stuurde. Perfecte ervaring, bedankt Diego. Alles ging beter dan ik had verwacht, perfecte communicatie voorafgaand aan de aankoop, perfecte service, maximale professionaliteit. Ik hoop in de toekomst andere auto's van u te kopen, misschien een 996 4S :D
Alles was perfect. Diego is een superprofessional. Vanaf het eerste contact tot aan de aflevering van het voertuig is alles perfect verlopen. Ik raad u ten zeerste aan om dit bedrijf te bellen als u een high-end voertuig wilt kopen.
Ik werd zeer goed ontvangen in hun showroom en het in bezit nemen van mijn voertuig verliep vlot na een onderhandeling op afstand. De communicatie met Diego en zijn partner was uitstekend en onze gesprekken waren zeer professioneel en aangenaam. Ik raad House of cars zonder aarzelen aan voor de aanschaf van een speelgoed met 4 wielen... Het leven is te kort om saaie auto's te besturen! Bedankt heren!
5 sterren service. Serieus, beschikbaar, responsief en gepassioneerd. Gedetailleerde beschrijving van het voertuig en zijn opties; veel foto's en video op aanvraag.
Prima eerste telefonisch contact! Serieus en proactief team. Diego en Quentin zijn zeer professioneel en echt gepassioneerd. Wat mij betreft, zij zullen u zeker kunnen helpen bij uw gepersonaliseerde zoektocht. Tot binnenkort Martin
Geweldig nieuw contact, erg vriendelijk, 100% betrouwbaar, topprofessional. Interessante voertuigaanbiedingen. Sterk aanbevolen. Opnieuw van Diego zal kopen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid