facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Houdbaar

Houdbaar

Info

Landopbouw op mensenmaat.
Ontwerp en uitvoering van permacultuurprojecten in en rond Gent. Groendaken, tuinen, geodetische serres, bio-(wormen)compost.

Geschiedenis

Hoe ik leef wil ik ook graag uitdragen. Alles wat ik doe op De Verwildering, ons akkertje in Vinderhoute, doe ik graag, ook in jouw tuin.
Ik bouw geodetische serre’s en houten constructies in de tuin liefst met een groendak of een klimmer er tegen. Compostwc’s steek ik graag in elkaar en vertel er ook vol passie over. Samen met klanten hun eigen tuinontwerp maken en stap voor stap realiseren.
En bomen planten, veel bomen, en bomen kweken, en zaaien, en vermeerderen.
Laten we allemaal onze tuinen verbossen!

Adres: Poekstraat 19, 9921 Vinderhoute, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0484.23.71.43
Stad: Vinderhoute
Route: Poekstraat 19
Postcode: 9921



op zoek naar gerelateerd: Julie en michiel De Verwildering, Poekstraat Vinderhoute, De verwildering geplande evenementen, De verwildering facebook, De Verwildering workshops, Plantgoed, Aardkastanje, De Woudezel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Verwildering De Verwildering 0 meter Bijzondere kwekerij met een mooie permacultuurtuin. Elk bezoek is een beleving.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid