facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Houblonesse

Houblonesse

Info

Houblonesse is een ambachtelijk streekproduct op basis van hopscheuten.

Geschiedenis

Houblonesse is een ambachtelijk streekproduct op basis van hopscheuten. Een exclusief streekproduct en echte wereldprimeur. Poperinge is al jarenlang dé absolute hopmetropool. Deze toch wel bijzondere teelt bepaalt sterk het landschap van Poperinge en omstreken. Hopscheuten zijn de jonge uitlopers van hopplanten en zijn beschikbaar in het voorjaar. Door hun specifieke en uiterst pure smaak zijn ze zeer gegeerd bij topchefs overal ter wereld.

Het plukken van de scheuten is een intensief en tijdrovend werk dat handmatig en met veel zorg uitgevoerd wordt. Om die reden en door hun korte oogstperiode worden hopscheuten wel eens ’s werelds meest exclusieve en duurste groente ter wereld genoemd.

Producten

Hoppescheutenconfituur
Houblonesse jenever
Marc de Houblonesse



"Houblonesse is een ambachtelijk streekproductenmerk op basis van hopscheuten. Exclusieve producten die een echte wereldprimeur zijn.Poperinge is al jarenlang dé absolute hopmetropool in de wereld. Deze toch wel bijzondere teelt bepaalt sterk het landschap van Poperinge en omstreken. Hopscheuten zijn de jonge uitlopers van hopplanten en zijn beschikbaar in het voorjaar. Door hun specifieke en uiterst pure smaak zijn ze zeer gegeerd bij topchefs overal ter wereld.Het plukken van de scheuten is een intensief en tijdrovend werk dat handmatig en met veel zorg uitgevoerd wordt. Om die reden en door hun korte oogstperiode worden hopscheuten wel eens ’s werelds meest exclusieve en duurste groente ter wereld genoemd."
Adres: Vlaanderenlaan 25-27, 8970 Poperinge
Telefoonnummer: 057 33 43 77
eb.essenolbuoh@ofni
Stad: Poperinge
Route: Vlaanderenlaan 25-27
Postcode: 8970



op zoek naar gerelateerd: marc de houblonesse, sowepo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Buurderij Poperinge Buurderij Poperinge 2 km Verse én lokale producten, van Boer naar Buur
Shuttle Snack Shuttle Snack 3 km Heerlijke frietjes en snacks. Zeer vriendelijke uitbating. Voor mij de beste frituur ...
Recensies
Top producten… heel lekker smullen
Een Beschutte werkplaats Sowepo
Vertaald door Google Snel en to the point. Ik raad aan. Origineel Szybko i na temat. Polecam.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Houblonesse met het openbaar vervoer


Poperinge Vlaanderenlaan 290 meter
60
Poperinge Vlaanderenlaan 290 meter
29

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid