facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hottentot

Hottentot

Info

Evenementenlocatie vlakbij Mechelen | Vlakbij Cassenbroek & Mispeldonk | Monument anno 1680



"Een eeuwenoud monument in het cultuurhistorisch landschap Cassenbroek"
Adres: Cassenbroek 1, 2820 Bonheiden
Telefoonnummer: 32473928698
Stad: Bonheiden
Route: Cassenbroek 1
Postcode: 2820



op zoek naar gerelateerd: hottentot urbanus, hottentot bonheiden, hottentotten betekenis, hottentotten tenten, hottentot plant, hottentot achternaam, hottentot puzzel, hottentottententententoonstelling meaning english
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
23atelier 23atelier 707 meter Workshops met persoonlijke begeleiding in een aangename huiselijke sfeer
Melkhuisje Bonheiden Melkhuisje Bonheiden 2 km Het gaat om wie het open houd..... Respect
Jumping Zellaer Jumping Zellaer 2 km Jumping Zellaer 29-30-31 aug - 1 sep 2019 VOR & HGVBB BBQ, MASTERS, GROTE PRIJS SALUS...
This-is-it This-is-it 4 km This is it, een team dat zot staat van lekker eten, onvergetelijke events, feesten en...
Recensies
Hele mooie authentieke locatie met oog voor details. Ook een heel aangenaam en goed contact met An de bezielster van de hoeve.
Nabij Hottentot kan je een mooie herfstwandeling maken #Cassenbroek
Super aangename en vriendelijke uitbaters! Prachtig domein met een veelzijdig aanbod. Adembenemende natuur om een frisse neus te halen! En last but not least, de paarden, de Vlaamse reuzen, de kippen en de vinnige hond brengen leven in de brouwerij! Zeker de moeite waard.
We hebben reeds verschillende malen samengewerkt met de Hottentothoeve voor onze workshops en feesten. Het is een prachtige locatie die met hart en ziel wordt uitgebaat door An en Joeri. Een uniek kader in de natuur overdag en de gezelligheid van een oude schuur in de avond. Altijd een plezier met deze locatie te kunnen samenwerken.
Prachtige locatie voor al uw feesten
Tot 5 maal toe telefonisch contact opgenomen, voicemail ingesproken en tot op heden nooit teruggebeld. Contactformulier ingevuld en helaas ook geen mail teruggekregen, zelfs een berichtje gestuurd maar helaas kan het de uitbaters weinig tot niets schelen gezien wij op geen enkele manier werden gecontacteerd. Wij zijn zelf afkomstig van Bonheiden en hadden hier zeer graag met de uitbaters samengezeten voor de mogelijkheden te bekijken tot een feest te plannen, maar ze zullen ons hier nooit zien. Om het zeer zacht uit te drukken is onze ervaring ronduit teleurstellend gezien de onbestaande respons en kunnen we dit hierdoor enkel maar afraden voor iedereen.
Unieke karaktervolle feesthoeve welke wordt uitgebaat door 2 fijne mensen. Door de vele mooie details die deze locatie heeft, wordt je hier ondergedompeld in een ware rustsfeer. Een absolute aanrader!!
Ideaal voor een retro barn trouwfeest
Vriendelijke personeel en lekker eten.
Goed verzorgde locatie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid