facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HotSpring Belgium

HotSpring Belgium

Info

HotSpring, marktleider in kwaliteit en innovatie, biedt reeds meer dan 30 jaar de meest energie-efficiënte spa's. Bezoek zeker onze website: www.hotspring.be

Geschiedenis

HotSpring vervaardigt uitsluitend topproducten met duidelijke internationaal erkende garanties. Dankzij de HotSpring-kwaliteitsbelofte gekoppeld aan de uitmuntende service van een ervaren dealer-netwerk geniet u jarenlang zonder zorgen van uw HotSpring-spa.



"Bij Gervi Maasmechelen Opgrimbie vind je de juiste Wellness & Outdoor Living oplossing voor een maximale ontspanning, optimale gezondheid én duurzame levenskwaliteit. In 1985 bracht Gervi de eerste HotSpring Spa naar België en pionierde zo op de Belgische markt. In onze showroom/ tuin bieden we de mogelijkheid de spa's te ontdekken en te testen. Ontdek ons exclusieve wellness aanbod, met Duitse sauna’s en stoombaden van KLAFS. De voorbije jaren werd het aanbod geleidelijk aan uitgebouwd met fitness Technogym, infraroodcabines Infraworld, swimspa’s Riptide, tuinmeubilair DEDON en BBQ’s. Kom gerust eens langs! Ruime parking aanwezig."
Adres: Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen
Telefoonnummer: +32 (0)89 76 05 36
Stad: Maasmechelen
Route: Rijksweg 539
Postcode: 3630



op zoek naar gerelateerd: HotSpring jacuzzi, HotSpring accessoires, HotSpring problemen, HotSpring portable spas, HotSpring jacuzzi prijzen, HotSpring jacuzzi leegmaken, HotSpring Nederland, HotSpring jacuzzi handleiding
Recensies
Beste team van Gervi, ik wil jullie hartelijk danken voor het warme onthaal bij jullie in de showroom te Maasmechelen, de professionele begeleiding en de uiteindelijke perfecte plaatsing en afwerking van onze jacuzzi. Een grote dank u wel van een zeer tevreden klant, Frank Vliegen
Mocht ik meer sterren kunnen geven dan deed ik dit! Van ons eerste toonzaalbezoek tot de plaatsing én zelfs na verkoop: alles is tot in de puntjes in orde. De plaatsing was vlot en snel, alles is correct verlopen. Heel vriendelijke plaatsers, we kregen voldoende uitleg! Tijdens onze eerste weken hebben we enkele keren contact moeten opnemen met Gervi omdat we iets niet begrepen, elke keer opnieuw werden we meteen telefonisch geholpen. Soms werd ons gevraagd om even te FaceTimen zodat ze vanop afstand mee konden kijken naar het scherm van de Spa. Dit zorgde ervoor dat we snel en makkelijk geholpen werden! Mocht je een Spa overwegen, spring dan zeker eens binnen in een Gervi Showroom!
Sinds maart 2022 genieten we van een mooie Triumph Spa en daarmee het hele jaar door lekker buiten zijn in de tuin. Na een uitgebreide en ongedwongen uitleg van Dieter was het voor ons duidelijk dat Gervi de meest geschikte leverancier voor ons is. Levering verliep geheel volgens planning. Uitstekend advies over het gebruik en onderhoud. Snel contact en antwoord bij vragen. Uiteraard is de aanschaf een grote investering, maar door de kwaliteit vallen stroomverbruik en kosten onderhoud enorm mee. Mooiste momenten: ‘s avonds ook bij -10 graden vanuit de Spa van de sterrenhemel genieten!
Vandaag kwamen we langs bij Gervi Maasmechelen voor vragen in verband met het onderhoud van onze jaccuzzi. We wensten de eerste vervanging van het water correct te doen. Willy Buntinx stond ons vriendelijk en deskundig te woord en gaf zeer goede tips. Ook de voordelen van het O-Care Programma werden voor de eerste maal door hem toegelicht. Lijkt ons zeer interessant. Met een medewerker als Willy wordt het verschil gemaakt. Prima !
We zijn snel en professioneel geholpen door het team van Gervi Maasmechelen. De offerte voor een nieuwe cover voor onze jacuzzi die in 2009! was aangekocht bij Gervi Leuven Wilsele werd ons kort na onze aanvraag doorgestuurd. Contact verliep vlot, zowel telefonisch als digitaal. Wij zijn tevreden.
De mensen van Gervi hebben ons uitstekend geholpen toen onverwacht iets niet in orde leek te zijn met onze jacuzzi! Verkopen kan iedereen maar mensen hulp bieden op de gewenste momenten is niet voor iedereen weggelegd. Dat is Gervi service. Dank jullie wel!
Heel bereikbaar voor uitleg & service. We kregen advies op maat en genieten nu ten volle van onze aangekochte producten! :-
Door de goede zorgen bij verkoop van Dieter en daarnaast de geweldige service van de technische dienst door Frank en Dirk, is Gervi een echte aanrader! Top team.
Gervi is een mooie zaak met kwalitatief goede spullen. De verkopers zijn altijd vriendelijk en nemen alle tijd om je te woord te staan. Helaas verloopt de service na verkoop niet vlekkeloos. Hebben 1,5 jaar moeten wachten op nieuwe zijpanelen. Lampjes wachten we al 2 maanden op en zo zijn er nog een paar zaken. Afspraken maken werkt het beste als je fysiek naar de zaak gaat om er zeker van te zijn dat de afspraak staat. We hebben een prachtige big green egg buitenkeuken gekocht eind juli. Helaas was het kastje niet helemaal in orde. Het heeft 4 maanden geduurd voordat dit gewisseld was en het nieuwe kastje wijkt qua kleur af van de rest. Helaas na 2 maanden nog geen oplossing. We gaan ervan uit dat dit uiteindelijk goed wordt opgelost, alleen duurt het lang.
Professioneel advies, snelle levering en fantastische toestellen. We zijn heel tevreden en kunnen Gervi alleen maar aanbevelen! Dank je wel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid