facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hotel Sleep Wood

Hotel Sleep Wood
Eigentijds hotel met strakke kamers en verzorgd restaurant met vaste menu's.
Adres: Neustraße 61, 4700 Eupen, België
Telefoonnummer: 087 55 50 88
Staat: Région Wallonne
District: Liège
Stad: Eupen
Route: Neustraße
Huisnummer: 61
Postcode: 4700


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gîte Kaleo EUPEN Jugendherberge Gîte Kaleo EUPEN Jugendherberge 556 meter Voor 1 nacht gebleven. Proper en aangenaam. Het ontbijt was lekker. Het personeel was...
Haas41 Haas41 633 meter Een aanrader . Een heel net appartement schoon, netjes en goed verzorgd. En een hele ...
Recensies
Wat een heerlijk hotel, bedden zijn goed heerlijke praktische kamer ontbijt is voldoende uitgebreid met vers fruit en de vraag wat voor ei je wilt bij je ontbijt. Ik zou hier graag weer komen.
Verrassend mooi binnen in het hotel. Alles hout en design tot in de kleine details en alles perfect afgewerkt.nGoed vers ontbijt. Aan de rand van het centrum van Eupen. Voor herhaling vatbaar.
Midden in het centrum. Proper hotel met propere kamers. Heerlijk geslapen. Kamers zijn alleen vrij warm ‘s nachts en moeilijk af te koelen.
Mooi klein hotel met prima kamers. De kamers zijn mooi stijlvol ingericht met hout en op speelse wijze is er opbergruimte gecreëerd. Het zijn geen grote kamers, maar alles past prima. Goed sanitair en goede bedden met 2 kussens. We hebben heerlijk ontbijt gehad en ontzettend genoten van het diner de eerste avond. We zijn 3 nachten geweest en hebben echt een fijn verblijf gehad. Men kan er in meerdere talen ook terecht, iets wat zeker een pluspunt is.nDit hotel raad ik zeker aan voor een verblijf in Eupen.
Mooie en simpele kamer juist hetgeen je nodig hebt, persoonlijk mocht er een extra hoofdkussen aanwezig zijn, tv alleen maar Duitse zenders wat eigenlijk toch een spijtige zaak is. Het ontbijt was super keuze genoeg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid