facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hotel - Restaurant - Feestzaal 't Hemelryck

Hotel - Restaurant - Feestzaal  't Hemelryck

Info

Ontdek onze voordelige arrangementen op www.themelryck.be

Geschiedenis

Wie houdt van Engelse countrystijl met een persoonlijke toets is bij hotel - restaurant- feestzaal 't Hemelryck in Grobbendonk aan het juiste adres.

Wij verwelkomen u in een stijl- en sfeervol, warm interieur vol nostalgische decoraties waar u sfeervol kan dineren en/of logeren. Zowel de drukke zakenreizigers als zij die houden van een onthaastingsweekend kunnen in alle rust genieten van ons Engels landhuis en haar mooie groene omgeving.

Tot binnenkort!

Christophe & Hanneke



Adres: Floris Primsstraat 50, 2280 Grobbendonk
Telefoonnummer: 32 (0)14 518 118
Stad: Grobbendonk
Route: Floris Primsstraat 50
Postcode: 2280


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 22:00
Dinsdag: 07:00 - 12:00

Recensies
Eens maar nooit meer. Bij aankomst staat er een zuil waar je moet inchecken. Dat werkt niet, want na 5 minuten komt er iemand van de receptie om te zeggen dat de kaartjes er niet uit komen, maar die moet je dus afhalen. Haal dan dat hele apparaat weg zou ik denken. Speciaal voor de kinderen geboekt omdat er een whirlpool zou zijn. Helaas. Staat wel op de site maar ik werd uitgelachen door het personeel: mijnheer ik werk hier al 4 jaar maar nog nooit gezien… Hamam was kapot al 4 maanden lees ik nu bij de andere reviews. Zwembad was erg koud. In de gangen stonk het naar riool. Het bier van de tap was lauw. Vending machine was kapot uiteindelijk moest er iemand van de receptie het hele ding openmaken en alles er handmatig uithalen. Basis zenders werkte niet op de kamer. Ontbijt was erg karig. Helaas, een dikke tegenvaller dus.
Dit hotel gekozen omdat ik opreis vertrok naar Tenerife, €130 betaald voor een nacht. Checkin was vlot. Ik kreeg uiteindelijk de verste kamer, op het hoogste verdiep helemaal in een uithoek. Het bed was zeker niet ververst want ik vond overal haren op de lakens. De douchestraal was slecht. Geen wifi op de kamer?? Of was dit omdat ik volledig in een uithoek werd geplaatst? Nooit meer dit hotel of keten. Prijs kwaliteit 09/100!
Zeer teleurstellend verblijf. Toen we uit de lift kwam op onze verdieping rook het enorm naar riool lucht dit bleef het hele verblijf zo, gelukkig was dit niet te ruiken op de kamer. Zwembad water was behoorlijk koud, de sauna stond uit en het turksstoombad was defect. We hadden hier dus niks aan... Toen we de douche wilde gebruiken zat er een rioollucht aan het water wat uit de douchekop kwam uit de kraan niet... dit verdween gelukkig ook na 5 minuten door laten lopen. Ontbijt was ok, niet goed maar ook niet echt slecht. Kamer verder out-dated en heel erg toe aan een vernieuwing. Personeel vroeg bij het uitchecken ook niet of ons verblijf naar wens was.
Bezocht met een Groep vrienden in het weekend van 10-06-2023.goede kamers, verzorgt ,onbijt perfect , zwembad heerlijk ,,omdat wij in de buurt van het hotel een feest/treffen hadden van de verdere faciliteiten geen gebruik gemaaktKamers: 5/5
Het onthaal was totaal ondermaats en spraken met moeite Nederlands of Frans , Wat de bediening betreft aan de bar , weer Kompleet ondermaats. Wat onze kamer betreft , geen 3 sterren waard. Het ontbijt ook GEEN 3steren Waart eerder iets van een studenten Kanttine , de zaal zelf was mooi en goed verzorgd , het personeel deed goed hun werk
Langs de snelweg, grauwe omgeving. Muffe oude kamers, maar alles is prima in orde. Wellicht moeten ze de dekbedden eens vernieuwen? Simpel ontbijtje met redelijk verse spullen! Kamers: Oud groezelig en gedateerd. Veiligheid: Ik kwam savonds aan, donkere parkeerplek en nergens bediening te vinden. Iedereen kan zo doorlopen.
Goede service, prima bed en matras, prima ontbijt. Diner kwaliteit goed/prijs duur. Nabij snelweg, kamers niet gehorig.Kamers: 4/5
Dichtbij snelweg, ruime rustige kamer, goede service ondanks lage personele bezetting.Kamers: 4/5
Goed hotel. Vriendelijk personeel en heerlijk gegeten. Kamers: Mooie kamer.
Perfect hotel, zeer lux en een prima service!Kamers: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid