facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hotel - restaurant - feestzaal Carpinus Leuven-Herent

Hotel - restaurant - feestzaal Carpinus Leuven-Herent
Adres: Onze-Lieve-Vrouwplein 58, 3020 Herent, België
Telefoonnummer: 016 41 41 41
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Herent
Route: Onze-Lieve-Vrouwplein
Huisnummer: 58
Postcode: 3020


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hotel Het-Gasthof Hotel Het-Gasthof 5 km Super gezellig hotel vriendelijke mensen
Recensies
Zeker aan te bevelen! Nette kamers, beetje gehorig maar zeker niet echt hinderlijk. Ontbijt was meer dan ok ! Lekker, vers en voldoende variatie.nVoor het diner kan je terecht in het restaurant. Voor een schappelijke prijs heb je hier voor ieder wat wils.nMaar de service in dit hotel verdient meer dan 5 sterren. Zo'n vriendelijke, behulpzame mensen ! Chapeau.
Vriendelijk hotel met vriendelijke mensen. Dient ook een beetje als lokale kroeg, maar dat is absoluut niet hinderlijk. Schoon sanitair en prima douche.
Goed bereikbaar hotel met gratis parkeerplaatsen voor de deur.nnBij onze behoorlijk late incheck 16.30 blijkt de kamer nog niet gedaan terwijl we wel de sleutel hadden gekregen. Even opfrissen was dus nog niet mogelijk.nKan gebeuren.nnMet de fiets even naar Leuven gefietst 20 min en diner in het hotel.nDe kaart is voornamelijk aziatisch en biedt veel keuze. Enkele Vlaamse klassiekers zijn ook te vinden.nHet eten was redelijk, voor de prijsstelling mag het wel royaler, of verzorgder.nNa het eten koffie en de vraag of de kassa afgesloten kon worden.nDe vraag was kennelijk meer een mededeling want iets bestellen bleek niet meer mogelijk.nnNa het afsluiten van de kassa werd ons na twintig minuutjes verzocht te vertrekken, de gastvrouw wilde naar bed. Iets drinken bestellen voor op de kamer dan maar? Dat bleek niet mogelijk.nnOp tijd naar bed dus. Niet heel erg, wel jammer. Van slapen kwam niet heel veel, de airconditioning maakte wel geluid maar koelde totaal niet. Dit was wel erg jammer op de hete kamer waar de hele dag de zon op had gestaan.nnOp de kamer één flesje water met één bekertje, lege zeeppomp.nnBed was prima, douche ook. Toilet schoon.nnOntbijt à 15 euro pp is redelijk. Het ziet er netjes uit, alleen de borden zijn allemaal vies met vlekken van de waarschijnlijk vuile droogdoek.nEr is voldoende keus met vers brood.nnUitchecken was onmogelijk, er was niemand bij de receptie, de buitendeur kon alleen open om naar buiten te gaan.nOmdat ik twee keer moest lopen met de bagage was ik afhankelijk van andere hotelgasten die de deur open maakten.nnAl met al is het hotel redelijk betaalbaar, wij betaalden 75 euro voor een eenvoudige kamer maar is er nog erg veel verbetering mogelijk.nnVan de medewerkers sprak er slechts één Nederlands.
Vaak hier overnacht. De kamers zijn netjes en redelijk ruim. Prima douches. Een simpele hotel qua service en diner mogelijkheden. Wij hadden altijd wel een fantastische gastheer die ons altijd vriendelijk te woord stond, drinken schonk en het diner verzorgde.nOnderhoud van het hotel was niet op orde. Zo waren, gedurende een periode van ruim een half jaar, meerdere lampen bij de trap defect maar werden nooit vervangen of hersteld.
Redelijk hotel met redelijke kamer en badkamer maar gaandeweg ondekte ik steeds meer gebreken. Naast een kerk gelegen maar gelukkig slaat de klok om 10 uur het laatst en begint Deze weer vroeg om 7:00 uur. De douche is te laag. Het ontbijt is te beperkt voor 15 euro. De WiFi haperde en het personeel is moeilijk te vinden/bereikbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid