facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hotel New Astoria

Adres: Van Iseghemlaan, 8400 Oostende, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +3259709961
Stad: Oostende
Route: Van Iseghemlaan
Postcode: 8400



op zoek naar gerelateerd: Hotel Oostende
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Guesthouse Green22 Guesthouse Green22 278 meter Welcome to our fully renovated apartment in the heart of Ostend on the "Groentemarkt"...
Recensies
Kamer was ruim genoeg voor 2 personen maar jammer genoeg moesten wij slapen op een 'comfortabele' slaapbank. Ik hoop dat ze dit naar later toe afschaffen en in alle kamers een 2persoonsbed voorzien. Anders was het wel proper, hier en daar wat verven en in orde te stellen details.
Mooi, functioneel. Ideaal in coroatijd.
Super tevreden de ligging is perfect! Dicht bij het strand/winkelstraat ook een tal van mogelijkheden van eet winkels afhaal en het motel zelf is heel proper en goed voorzien en super beleefd en vriendelijk/behulpzaam personeel zeker een aanrader !!
Alles volgens afspraak. Netjes, veilig en alles voorzien voor een kort verblijf. Ideaal als vervanging van een hotelkamer ten tijde van Corona. Prima ligging in een mooi gebouw in het centrum van Oostende.
Leuk ingerichte studio, goed gelegen vlak bij de zeedijk. Zeker een aanrader!
Leuke plek, vriendelijk en professioneel onthaal. Kamer/appartementje is cosy. Badkamer beetje krap. Vrij goeie geluidsisolatie.
Alles is aanwezig! Hier kom ik nog terug.
Alles netjes en stijlvol interieur
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid