facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hotel La Réserve Resort

Hotel La Réserve Resort
Luchtige kamers in een luxe hotel met een restaurant, een wellnesscentrum en een binnenzwembad.
Adres: Elizabetlaan 160, 8300 Knokke-Heist, België
Telefoonnummer: 050 61 06 06
Staat: Vlaams Gewest
District: West-Vlaanderen
Stad: Knokke-Heist
Route: Elizabetlaan
Huisnummer: 160
Postcode: 8300


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hotel Nelsons Hotel Nelsons 466 meter Dit hotel vind ik vreselijk! We kwamen aan en schrokken van het kleine hok waarin we ...
Hotel Prins Boudewijn Hotel Prins Boudewijn 762 meter Toplocatie! Kamers zijn eerder aan de kleine kant en heel verouderd interieur.nHet wa...
De Memlinc De Memlinc 2 km Helaas geen goede ervaring. De reservering helaas moeten aanpassen omdat 1 persoon ni...
Recensies
Tijdens mijn verblijf in Hotel La Réserve heb ik een uitzonderlijke ervaring gehad. Vanaf het moment van aankomst werd ik hartelijk verwelkomd door het vriendelijke personeel. De check-in verliep soepel en ik voelde me direct thuis.nnMijn kamer was ruim, smaakvol ingericht en zeer comfortabel. Het bed zorgde voor een goede nachtrust en de badkamer was luxe en schoon, met hoogwaardige toiletartikelen.nnHet ontbijt was een culinair hoogtepunt met een uitgebreid assortiment aan verse, lokale producten. De elegante eetzaal en de attente bediening maakten de start van de dag perfect.nnDe serene sfeer en de prachtige omgeving van het hotel nodigen uit tot wandelen en verkennen. Hotel La Réserve biedt een luxe, ontspannen en onvergetelijk verblijf, en ik kijk ernaar uit om hier opnieuw te verblijven.
Zeer mooi hotel met super attent personeel . Mooie kamers en erg goed eten en bediening . Het enige minpunt is dat er een borg gevraagd wordt van 200€ en dat is nog zozeer het probleem niet want dat is goed te begrijpen . Maar naar bijna 6 weken en diverse mails te hebben gestuurd nog steeds niets ontvangen !! Dit ondanks dat we een super weekend hebben gehad komen wij hier zeker niet meer terug !! Hoe moeilijk kan het zijn om een borg terug te storten ?
Beste, normaal ben ik niet iemand die snel reviews schrijft. Toch wou ik er even tijd voor nemen vandaag. Ik heb een nachtje achter de rug in La Réserve. Het was fantastisch. Alles verliep zo vlot! De room service was echt heel lekker en de huis champagne is zeker aan te raden: Wat een top plaats. Mij zie je hier vaker terug.
We hebben een fantastische culinaire ervaring gehad in restaurant La Rigue. Vanaf het moment dat we binnenkwamen, werden we hartelijk en gastvrij ontvangen. De gerechten waren verrukkelijk en met zorg bereid, waardoor elke hap een ware smaaksensatie was. Een aanrader voor iedereen die van heerlijk eten houdt!
Alles perfect in orde. Nette kamers. Imposante lobby en als wagen liefhebber is dit hotel zeker een aanrader!! Wij komen zeker terug. Het ontbijt was ook super in orde en erg kindvriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid