facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hotel Hungaria

Info

Hotel Hungaria is een All-in Storytelling Agency waar we 'way of life'-verhalen bedenken en creëren, en vervolgens via de best mogelijke kanalen en platformen publiceren.

Geschiedenis

Hotel Hungaria is een All-in Storytelling Agency waar we 'way of life'-verhalen bedenken en creëren, en vervolgens via de best mogelijke kanalen en platformen publiceren.



"Hotel Hungaria is gevestigd in een voormalig radiozendstation in Veltem. Het Media- en Marketinghuis zette zich op de kaart met bekroonde programma’s zoals Dagelijkse Kost, Hoodie en Huis Gemaakt, en verzorgt de marketing van een pak bekende nationale en internationale merken. Hotel Hungaria werd in 2009 door Bart Verbeelen en Nico Van de Velde opgericht."
Adres: Radioweg 18, 3020 Veltem-Beisem, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 016 84 81 89
Stad: Veltem-Beisem
Route: Radioweg 18
Postcode: 3020



op zoek naar gerelateerd: Hotel hungaria logo, Hotel Hungaria spanje, Nico Van de Velde Hotel Hungaria, Hotel Hungaria btw, Hotel Hungaria linkedin, Hungaria Leuven, Hungaria klimclub, Hungary
Recensies
Het is een historisch gebouw: het hoofdgebouw van de eerste radiozender van de officiële nationale Belgische Radio omroep. Gebouwd in 1925.
Dit was voor een interventie. Op wat kan ik u niet zeggen.
Lit, dicht bij huis, mooie programma's
Olly wannabe was niet thuis
Zeer fijne ervring
Vertaald door Google Producent van content voor bureaus Origineel Agency content producer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid