facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hotel DOMUS

Hotel DOMUS
Bescheiden kamers in een informeel hotel met terras, tuin, ontbijt en wifi.
Adres: Antwerpsestraat 15, 2850 Boom, België
Telefoonnummer: 03 440 90 00
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Boom
Route: Antwerpsestraat
Huisnummer: 15
Postcode: 2850


Recensies
3 nachten te gast in Hotel Domus.nnBij aankomst kregen we te horen dat we waren geüpgraded naar de Suites, nou dat belooft wat dan, toch?nDit betekent dus dat je echt een mooie ruime kamer hebt met een balkonnetje een nette maar wat kleine Douche en Toilet.nNespresso apparaat, waterkoker combi magnetron, ingerichte keuken.nHet ontbijt moet je gaan nuttigen in het hotel, een paar honderd meter lopen van de suites.nNiet handig als je aan het werk gaat en allerlei spullen moet meenemen. Het weer nog even daar gelaten, kortom niet handig voor onsnIn het hotel was geen plaats en lopen voor het ontbijt werkte niet voor ons dus werd er voorgesteld om het ontbijt avonds in de kamer/koelkast te zetten voor de volgende 2 ochtenden.nHeerlijk vers fruit, vers geperst sap, het assortiment brood was kompleet, yoghurt en beleg, met mate maar voldoende, maar zeker het brood was niet zo vers als in het hotel.nOok een gebakken of gekookt eitje schoot er bij in.nMaar zonder door de regen te hoeven even ontbijten maakte veel goed.nTotdat je nachts terug komt en alles in dezelfde staat terug vindt als je het hebt achter gelaten, bed niet opgemaakt, vaat niet gedaan en Handdoeken niet gewisseld.nAls je dan na een lange dag buiten op je benen hebt gestaan en denkt lekker onder de wol te kunnen gaan, valt het wat tegen dat je dit eerst zelf even op moet maken. We mankeren niets aan onze handen maar als je het niet van tevoren weet valt het tegen.nWij komen van een bbq wedstrijd dus die handdoeken zijn wel aan een wasje toe na een douche.nDe koffie was natuurlijk ook niet bijgevuld, dus even gebeld naar het hotel en 4 cups gekregen..... voor ieder 1 kopje per ochtend.nn's Avonds stond het ontbijt weer in de kamer, vers fruit en verse Jus, maar het brood alleen wit en waarschijnlijk over van het ontbijt in het hotel, met andere woorden echt oud de volgende ochtend.nDe variatie van rauwe ham, kaas en gekookte ham was terug gebracht naar alleen rauwe ham. en zoet het ging langzaam berg afwaarts voor ons.nnIk denk oprecht dat het ons niet paste en als je daar vrij bent en de tijd hebt om in het hotel te gaan ontbijten dat het een prettig verblijf is.nVoor ons helaas niet, zeker niet voor de prijs.
Overnachting bij Hotel Domus was top. Mooi hotel, mooie kamers en het personeel was uitermate vriendelijk en behulpzaam. Zelden zo’n goede service meegemaakt. Ontbijt was heerlijk. Kortom een heel fijn verblijf gehad.
Prima stadshotel. Zeer vriendelijk personeel. Hoewel het hotel op het oog in een drukke straat ligt is het s'nachts zeer rustig. Parkeren kunt u gratis in de straat voor het hotel van 18.00h tot 09.00h s'morgens. Er is ook een 24hrs geld automaat direct tegenover het hotel.
Geboekt voor 1 nachtje. Mooi hotel met hele ruime kamer. Vriendelijke uitbaters met een goede service. Leuk ontbijt met bediening die je meer een B&B gevoel geeft.
Zeer mooi en stijlvol hotel, vriendelijk onthaal. Ruime kamer, grote badkamer, alles heel hygiënisch en met de nodige voorzieningen. Ontbijt met vers fruitsap en fruit, smakelijke broodjes, voldoende soorten beleg, eieren naar wens bereid, yoghurt, koffie, thee, ...nEen aanrader !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid