facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hotel Den Berg

Hotel Den Berg
Modern hotel met een ruim restaurant, een fitnessruimte, een evenementenruimte en uitzicht op de landerijen.
Adres: Bergkapelstraat 98, 1840 Londerzeel, België
Telefoonnummer: 052 31 53 30
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Londerzeel
Route: Bergkapelstraat
Huisnummer: 98
Postcode: 1840


Openingstijden

maandag: 07:00–23:00
dinsdag: 07:00–23:00
woensdag: 07:00–23:00
donderdag: 07:00–23:00
vrijdag: 07:00–23:00
zaterdag: 09:00–22:00
zondag: 09:00–22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hotel Den Berg Hotel Den Berg 42 meter Degoutant rijgedrag! Bijna een voetganger aanrijden, claxoneren naar iedereen die voo...
Recensies
Na het boeken van 3 persoonskamer kreeg ik telefoon van het hotel, dat als we met 3 wouden verblijven, er wel nog een supplement bij kwam. Dit terwijl ik toch een kamer voor 3 had geboekt.nnVerschrikkelijke kamer studio op het eerste verdiep. Behalve het feit dat de kamer leek op een kale bunker, was het er 34 graden !!! toen we toekwamen. Dit terwijl het buiten misschien 23 graden was. 2 mini raampjes konden niet veel doen. Er was wel een airco aanwezig, die we hebben opgezet om 18u. Om 3u 's nachts, toen we terugkwamen van het trouwfeest, was het nog steeds 29 graden, verschrikkelijk om in te slapen. Tegen de ochtend nog steeds 27 graden. De airco kon dus de grootte van de kamer niet aan.nnIk begrijp ook niet dat het hotel de airco al niet eerder had opgezet, als je weet dat er gasten toekwamen...nDe aparte badkamer was gewoon niet te doen qua hitte. Heel onaangenaam als je je moet klaarmaken voor een trouwfeest.nEr was bijvoorbeeld ook geen grote spiegel aanwezig. Het keukentje was wel redelijk compleet en praktisch.nnOntbijt daarentegen was fantastisch en maakte de kamer voor een groot deel goed!!
Tops:nModern hotel, met premium afwerking, Axor kranen, mooie hoge regendouche en alles super schoon.nGoed werkende airco, met eigen in te stellen temperatuur.nGratis parkeren.nUitgebreidt ontbijt.nnTips:nSnelheid wifi was aan de trage kant, zeker voor zakelijk gebruik.nBij binnenkomst kamer was de temperatuur 28 graden. Advies om airco voor verbrijf al even te laten lopen.
Heb onlangs de mogelijkheid gehad om aanwezig te zijn bij de Summer Roast event. Geweldige “Route 66” thema voor jong en oud en met super lekker en kwalitatief eten. De locatie is prachtig en het personeel is super vriendelijk. Echt een aanrader!
Naar de Burger, Beer en VR-games geweest.nSuper lekkerere hamburger!nTopervaring op een zeer mooie locatie.
Burger Beer en VR games! Zeer leuke ervaring en lekker eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid