facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hotel Butler

Hotel Butler

Info

hotel butler is uiterst charmant, familiaal en zeer landelijk gelegen te zuienkerke. Toch bevindt het hotel zich op slechts 5 minuten van de noordzee met ruim strand en van het centrum van de historische stad brugge.

Geschiedenis

De steden Brugge, Blankenberge of polderdorp Lissewege zijn bereikbaar met onze gehuurde fietsen of Vespa’s. U heeft er tevens een uitgebreide keuze aan restaurants, cafés en brasseries. Enkele gekende feestzalen bevinden zich in een straal van 1 km.

Uw zakenrelaties of werkmannen zijn steeds welkom tegen een scherp tarief. De haven van Zeebrugge is dan ook binnen handbereik.

Adres: Blankenbergse Steenweg 13a, 8377 Zuienkerke
Telefoonnummer: 050426072
Stad: Zuienkerke
Route: Blankenbergse Steenweg 13a
Postcode: 8377


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 22:00
Dinsdag: 08:30 - 22:00
Woensdag: 08:30 - 15:00
Donderdag: 08:30 - 22:00
Vrijdag: 08:30 - 22:00
Zaterdag: 08:30 - 22:00
Zondag: 08:30 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Hotels Zuienkerke, Polderwind Zuienkerke, Activiteiten Zuienkerke, Hotel Amaryllis Veurne, Hotel de Stokerij, Rode Kruis Hotel, Activiteiten Polderwind, Polderwind Rode Kruis
Recensies
Vriendelijke uitbaters, correcte en ruime kamers. Corona gewijs goede oplossingen om een maaltijd te gebruiken. Ontbijt ruim voldoende en gevarieerd assortiment. Zeer zeker voor herhaling vatbaar.
Heel leuke mensen, de Corona regels worden 100% toegepast., Fantastisch ontbijt
Super vriendelijke uitbaters, rondleiding bij ontvangst. Proper en goed uitgeruste kamers, niet ver van Blankenberge en Brugge dus zeker voor herhaling vatbaar! Doe zo voort, groetjes Kenny&Careleine.
Heel gastvrij, nette kamers en een fantastisch ontbijt. Parking voldoende en toegankelijk op elk uur van de dag.
Superlekker ontbijt!
Een verzorgd hotelletje met vriendelijke en behulpzame uitbaters.zeker een aanrader voor degene die rust opzoekt .niet ver van Blankenberge.voor mij een favoriet.
Fantastisch zeer goede bediening zeer vriendelijk Super ontbijt
Zeer vriendelijk personeel zeer lekker ontbijt en alles kraaknet.tophotel
Leuk hotel, gezellig ingericht en nette kamers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid