facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hotel - Brasserie " De Beiaard" te Torhout

Hotel - Brasserie

Info

Stille Genieters, Wandelaars en Fietsers kennen de weg ......
Waar Gezelligheid troef is ......

Geschiedenis

Zin om even de boel, de boel te laten?
Het Brugse Ommeland is een geheimtip voor een weekendje weg of een korte vakantie in eigen land.

Torhout ligt in de directe nabijheid van enkele middeleeuwse kastelen (Kasteel Wijnendale, kasteel d'Aertrijcke ,Kasteel van Loppem, ...) met prachtige bossen (Groenhove - en Wijnendalebos,...), ideaal voor fiets- en wandelroutes. Gelegen op een boogscheut (+/- 20 km) van de Noordzeekust en de historische stad Brugge.
U vindt in het centrum van dit stadje Hotel-Restaurant "De Beiaard".

U wordt ontvangen door Chantal & Johan en ons team "De Beiaard".

Er wacht U een persoonlijk en familiaal onthaal. U overnacht in één van de 8 comfortabele kamers (7 doubles, 1 single), voorzien van douche, toilet, televisie, telefoon met rechtstreekse buitenlijn en toegang tot gratis internet.

Onze gasten kunnen tevens in ons gezellig en sfeervol restaurant terecht voor een dagmenu, streekmenu,à la carte of onze speciale menu (Beiaardmenu). Ook hebben we enkele menu's om groepen te ontvangen. (zie groepprijzen)
De patron staat aan het fornuis.

De dinsdag en donderdag is het restaurant gesloten. Open op reservering halfpension.

"De Beiaard" is er ook voor het organiseren van fiets - of wandelarrangementen, Bongo Weekend arrangement Onze stad is ook bekend voor "De Nacht van Vlaanderen", Paardenmarkt en de wekelijkse woensdagmarkt.

Voor meer info over Torhout, het weer of voor de regio.

Men kan ook het Mosterdmuseum " Mostaard Wostyn " , bezoeken in onze stad.
Op de hoek van het Conscienceplein te Torhout, huisnummer 7, staat het ouderlijk huis van de familie Wostyn. Daar bevindt zich ook de winkel.

Er is mogelijkheid om fietsen te huren aan Dienst Toerisme mits reservatie.

Er is parkeermogelijkheid op de markt ( betalend vanaf 09u00 tem 18u00), uitgezonderd vanaf dinsdagavond t.e.m. woensdagmiddag tem 13u30= wekelijkse woensdagmarkt. Men kan ook gratis parkeren op de parking Depré, 50 meter van "De Beiaard". Ingang via de Zuidstraat.

"DE BEIAARD" heeft dus tal van troeven om uw verblijf onvergetelijk te maken.

Adres: Markt 2, 8820 Torhout
Stad: Torhout
Route: Markt 2
Postcode: 8820


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: De Beiaard Torhout Openingsuren, Den Beiaard menu, Dagschotel Torhout, Dagschotel De Beiaard Torhout, Restaurant De Beiaard, De Beiaard Torhout menu, Brasserie Den Beiaard, Leuven, De Beiaard Postel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant De Bietemolen Restaurant De Bietemolen 3 km Super lekker vriendelijk en prijs kwaliteit tip top ....
Het Koetshuys Het Koetshuys 3 km Geen overweldigend gevoel overgehouden. Op zich niet slecht qua eten maar pannenkoek ...
Kasteel d'Aertrycke Kasteel d'Aertrycke 3 km Mooi bos om te wandelen.
Recensies
Heel vriendelijk maak tijd voor een babbel
Eenvoud maar niet eenvoudig. Geen hotel maar een leuke logerplaats dat aangeboden was door de eigenaren van het restaurant. Was onder indruk van hun gastvrijheid en zorgzaamheid. Een compleet ontbijt en zo lekkere gerechten werden geserveerd in het restaurant. Ik voelde me thuis.
Gezellig hotelletje, gastheer en gastvrouw verdienen een dikke pluim. Personeel supervriendelijk. We komen terug.
SUPER een aanrader,restaurant is ook een aanrader
Uitstekend op alle gebied een echte aanrader
Lekker , vriendelijke vlotte bediening
Enorm gezellig! Zeer aangename mensen en vriendelijke bediening.
gezellig en klassevolle zaak als je eens te torhout bent een aanrader groetjes vanuit oostende familie boomgaert.ps tot de volgende keer !!.
Je hebt werkelijk het gevoel dat je welkom bent in dit familiehotel. Vriendelijke bediening, je voelt je er direct thuis. Ze hebben een heel goeie keuken. Een plaats om terug te komen.
Onwijs leuke bediening en de kamers zijn gewoon top.... verbaasd dat het eten zo lekker is daar. Op dinsdag de marktdag dus een must als je er toch bent
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid