facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hotel Argos- Restaurant Bécassine

Hotel Argos- Restaurant Bécassine

Info

Genieten in het kleinste hotel-restaurant van Oostduinkerke? Dan ben je aan het juiste adres bij hotel Argos en restaurant Bécassine!

Adres: Rozenlaan 20, 8670 Oostduinkerke-Bad, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 058521100
Stad: Oostduinkerke-Bad
Route: Rozenlaan 20
Postcode: 8670



op zoek naar gerelateerd: Hotel Oostduinkerke, Familiehotel Oostduinkerke
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nito's Nito's 633 meter Heel vriendelijke bediening maar m'n bouillabaisse was niet echt waauw... Maar toch e...
Eetkaffee Akropolis Eetkaffee Akropolis 654 meter Lekker eten, goede service en altijd vriendelijke uitbaters !
Tearoom Rubens Tearoom Rubens 709 meter Coctails ok, garnaalkroket die als "vers en zeer lekker" werd aangeprezen ,...
Zand en zee Zand en zee 738 meter prachtig vakantiehuis vlakbij strand en zee
Hotel Hof ter Duinen Hotel Hof ter Duinen 808 meter Het is een mooi en verzorgd hotel. We hebben 's avonds ook heel lekker gegeten. Enkel...
't Zeetje bredene 't Zeetje bredene 24 km Leuk café. Vriendelijke bazin. Goede sfeer.Service: 4/5
Recensies
Wij hebben dit huiselijk restaurant maandag avond voor de eerste keer bezocht en werden er uitermate hartelijk ontvangen door gastvrouw Sandra. Zij zorgde ook voor een charmante & attente bediening. Chef Patrick zorgt dan weer voor super lekkere gerechten, stuk voor stuk met hart & ziel klaargemaakt en netjes gepresenteerd. Het kader is bovendien knus en de sfeer gemoedelijk. Kortom alle ingrediënten zijn hier aanwezig voor een meer dan geslaagd romantisch etentje. Vandaar kunnen wij dan ook met heel veel genoegen deze unieke mensa warm aanbevelen aan alle liefhebbers van heerlijk gastronomisch tafelen aan een juiste prijs in een genoeglijke ambiance.
We hebben heel erg genoten van de gezellige sfeer in dit hotel. Knusse kamer, verzorgde keuken en charmante eigenaars. Zeker voor herhaling vatbaar.Kamers: 5/5
Wij gaan er al vijf jaar,heeerlijk,zeer gastvrij,lekker eten,rust klein maar fijnKamers: 5/5
Fantastisch zonder meer.Super vriendelijke gastvrouw en gastheer die grandioze menu's uit zijn koksmuts tovert. Zeer gemoedelijke sfeer,men voelt er zich onmiddellijk thuis. TOP !!!!!!
Gastvrouw heeft ons super ontvangen , lekker van eten en mooie kamers , hebben samen met kinderen , kleinkinderen genoten voor mijn 70 st. VerjaardagKamers: 4/5
Zeer goed hotel, rustig gelegen en toch kort bij de zee. Eten top 5 sterrenwaard heel vriendelijke uitbaaters vol passie voor hun job en een sfeervol interieur .
Zeer goed adresje. Eten uitstekend en het ontbijt was ook meer dan voldoende en alles wat je nodig had. Wij zouden zeggen doe zo voort.
Wij zijn al vaak in dit hotel geweest , met zijn fantastische keuken en met geweldige gastvrouw en gastheer,cq kok!!!! Een aanrader!!!
Schitterende keuken en zeer vriendelijke gastvrouw. We komen hier al jaren met heel veel plezier terug.
We hebben weer genoten !! Alles tiptop ..vriendelijke bediening en een dikke pluim voor de chef!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid