facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hot Yoga Oudenaarde

Hot Yoga Oudenaarde

Info

Hot yoga studio offering different types of (hot) yoga classes for all levels. Sharing benefits that are recognized around the world!

Geschiedenis

Practice yoga and create your healthy lifestyle by doing Bikram, Absolute Hot Yoga, Ashtanga Vinyasa, Hot flow, Kundalini yoga, Pregnancy yoga, Kids yoga!

We are open during most holidays and always about one hour before and after the scheduled classes.

Any change on the schedule (national holidays, international workshops, etc.) will be announced on the Facebook Page, website, news letter and at the Studio.

Website: ONLINE (check it out)

Adres: Jacob Lacopsstraat 24 (gps: Goblinstraat 24), 9700 Oudenaarde
Telefoonnummer: +3255239284
Stad: Oudenaarde
Route: Jacob Lacopsstraat 24 (gps: Goblinstraat 24)
Postcode: 9700


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 22:30
Dinsdag: 18:00 - 22:30
Woensdag: 09:30 - 11:30


op zoek naar gerelateerd: Pilates Oudenaarde, Oudenaarde Yoga, Hot Yoga Deinze, Bikram Yoga Gent, Mindfulness Oudenaarde, Kinderyoga Oudenaarde, Yoga Ronse, Groepslessen Oudenaarde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Ast De Ast 684 meter Leuke ontmoetingsplaats om yoga en pilates te doen. Je kan er ook andere vormen van l...
Recensies
Ik bezoek alle Bikram yogastudio's in Europa en schrijf erover op mijn blog hotyogablog dot net. Tot nu toe oefen ik in 141 studio's in 18 landen, ik schreef over Oudenaarde: Na een bezoek aan alle zes Bikram Yoga studio's in België afgelopen voorjaar, kwam er begin 2015 een nieuwe bij: Anna van de Antwerpse studio vestigde mijn aandacht erop . Ik hoorde alleen maar positieve dingen en was van plan om het persoonlijk te ontmoeten. Vandaag was het moment: met een middagvlucht naar Brussel en de trein naar dit kleine stadje, vaak aangeduid als de "Parel van de Vlaamse Ardennen", plande ik een les van 90 minuten bij te wonen. Anna beloofde niet te veel. De studio is uniek en state-of-the-art. Veel hout zorgt ervoor dat je je meteen op je gemak voelt. Het is eenvoudig en toch zijn er niet alleen vierkante hoeken. Het behoeft geen betoog dat de warme ruimte waarin we met z'n dertienen trainen inclusief drie man een absoluut zeer efficiënt verwarmings- en ventilatiesysteem heeft en een degelijke, echte, hygiënische houten vloerbedekking. Elke douche is gescheiden en gescheiden door een gordijn. Kelly en haar zus, beide leraren, en haar zwager zijn de eigenaren. De zwager heeft het meeste zelf gebouwd en gepland. Blijkbaar is het hele gezin besmet met het Bikram-virus, want de oudere - derde - zus traint ook mee. Kelly lijkt zichzelf te overtreffen, ondanks een groeiende buik duwt ze de stagiaires, eist, maar is nog steeds motiverend en gevoelig, zelfs humoristisch. Af en toe doet ze de deur even open en laat een welkome stroom frisse lucht de vochtige warmte binnenstromen. Aan het einde is er fruit en warme thee. Er lijkt een nieuwe generatie hypermoderne, ambitieuze yogastudio's te ontstaan, zoals die in Düsseldorf, Arnhem en Karin's in Zürich, om er maar een paar te noemen. Anderen, zoals Bologna, Gent, Nice, Dublin of oudere in Londen, blijven aanzienlijk achter. Geen reis is hier te lang!
Echt een leuke plek om mijn yoga te beoefenen, bedankt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid