facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hostellerie-St-Nicolas

Hostellerie-St-Nicolas

Geschiedenis

Culinair restaurant met 2 Michelin sterren. Chef is Franky Vanderhaeghe, gastvrouw Sandra Nys. Bijhorend hotel in B&B stijl.

Label

ON 0704.374.606.



"Bij Hostellerie St. Nicolas in Ieper vindt u een wel heel bijzonder concept. Wij combineren namelijk een gastronomisch restaurant met een stijlvolle Bed & Breakfast. Kom genieten van de creaties op onze seizoensgebonden menu's uit de Frans Belgische keuken die onze chef dagelijks vers voor u bereidt. Wij staan bekend als een restaurant met een terras en een restaurant met een privé parking. Kies voor Hostellerie St. Nicolas als u op zoek bent naar een restaurant met streekproducten, restaurant voor een uitgebreide lunch of restaurant met een zomer menu, en we zullen u niet teleurstellen."
Adres: Veurnseweg 532, 8906 Elverdinge, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 057 20 06 22
moc.salocints-eirelletsoh@ofni
Stad: Elverdinge
Route: Veurnseweg 532
Postcode: 8906



op zoek naar gerelateerd: hostellerie st nicolas openingstijden, st nicolas poperinge, hostellerie st nicolas elverdinge menu, st nicolas elverdinge openingsuren, hostellerie st nicolas gault millau, saint nicolas, st nicolas kring, hotel nicolas ieper
Recensies
Via jong keukengeweld bij Hostellerie St. Nicolas terecht gekomen. En wat voor een culinaire ervaring was dit! We hadden geopteerd voor de uitgebreide menu en we hadden er geen spijt voor. Elk gerecht was opnieuw goed verzorgd en mooi gepresenteerd. Een feest voor de ogen als ook voor de mond met de geweldige combinaties van smaken. Een aanrader! Een kleine greep van de gerechten bij de foto’s.
Aperitieven in de tuin was aangenaam Ik had al veel goeds gehoord en ik kan het alleen maar beamen. Eten mooi gepresenteerd en zeer lekker. Echtgenoot dronk geen wijn maar kreeg aangepaste bieren. St.Nicolas zeker een aanrader
Puur genieten van begin tot eind. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Prachtig menu, gerechten waren perfect in balans. Mooie wijnen en hartelijke bediening. Bedankt voor deze sublieme ervaring.
Hoogstaande culinaire ervaring met een royale bediening. Proficiat aan de ganse ploeg!!!! Dit verdient meer dan een Michelinster.
We zijn hier gekomen via het Jong Keukengeweld-arrangement. Presentatie en smaken waren top, enkele lekkere aangepaste wijnen gedronken. De huisaperitief was eveneens verrassend lekker, met enkele lekkere hapjes.
Alweer een fantastische ervaring, boordevol smaakbommetjes. Top team.Eten: 5/5
Gastronomisch genieten. Gerechten en bijhorende wijnen zijn top! Professionele bediening in een volledig vernieuwd huislijk pand. Twee werkpuntjes: het duurde 45min vooraleer we onze eerste amuse kregen. We kregen het kleinste, vierkant tafeltje in een hoekje van de zaal. De vorige keer dat we hier kwamen, hadden we ook de ‘slechtste’ tafel.
Afgelopen zaterdag de zomermenu gaan eten. Meer dan een aanrader. Culinaire hoogstand. Nieuwe smaken ontdekt, prachtige bordschikking, uiterst vriendelijke en professionele bediening. Niets op aan te merken, het perfecte plaatje. En gezien ik geen alcohol drink, kreeg ik bij ieder gerecht een aangepast vruchtensapje, top gewoon. We komen zeker terug.
schitterend! Wat een ervaring! Top culinair, ontvangst, bediening, intérieur, tuin. Alles, van 't eerste tot het laatste is af . Dikke merci
Elke keer dat we hier komen is het 100% genieten. Steeds verrassend mooi gepresenteerd en vooral zeer lekker, 2 sterren zeker waard! De bediening is wel voorspelbaar: altijd even vriendelijk, niet stijf maar toch met de nodige klasse. Het voelt allemaal goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid