facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hostellerie D'Inzepré

Hostellerie D'Inzepré
Adres: Route de Bomal 13, 6940 Barvaux, Luxembourg, Belgium
Telefoonnummer: 0032 86 211302
Stad: Barvaux
Route: Route de Bomal 13
Postcode: 6940



op zoek naar gerelateerd: Hostellerie d Inzepre facebook, Barvaux hotel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Les Mignées Les Mignées 3 km Je moet wel een stukje rijden, maar hier kan je heerlijk eten. De hotelkamer zijn ook...
Recensies
Kamers mooi en netjes. Alles wat je nodig hebt. Eten lekker en voldoende. Enkel de opvolging bij het ontbijt mag/kan beter.Kamers: 5/5
Familiaal geleid hotel dat eigenlijk geen reclame meer nodig heeft met een grote schare vaste klanten maar als het goed is mag het steeds gezegd worden. Het ontbijtbuffet is zeer verzorgd en lekker en het avondmaal was top! Het feestje op zaterdag avond is een uniek concept ! De kamers zijn sober maar zeer proper met goede bedden en een topdouche. Volgend jaar ligt al vast .
Op 20/11 waren we 40 jaar gehuwd. Omdat er momenteel geen 'feestjes' mogelijk zijn planden we een romantisch etentje. We hebben een buitenverblijf in Barvaux en dachten dit in Hostellerie d'Inzepré te reserveren. Prachtig kader, super lekker van eten maar... Als we binnen gingen zagen we ons tafeltje van 2 moederziel alleen staan tussen 3 lange tafels. Binnen de kortste keren kwamen er 3 grote groepen binnen, daar ging de rust... Er was zoveel lawaai dat we mekaar amper konden verstaan. Jammer dat de eigenaar ons daar niet vooraf van op de hoogte had gebracht. We konden na het dessert de zaak niet snel genoeg verlaten. Bij het afrekenen hebben we dit ook gemeld. De eigenaar was zeer 'kort' en liet ons duidelijk verstaan dat dit altijd zo was en dat we ons hierbij moesten neerleggen... Dit was dus zeker het enige en laatste bezoek van ons.
Prettige sfeer. Vriendelijk personeel. Lekker eten . Ik voelde mij er direct thuisKamers: 5/5
Als je graag een weekend er tussenuit wil en lekker wil eten dan is het daar genieten van de eerste tot de laatste moment. Zaterdag is er ook nog na het gastronomisch diner een dansavond...fun gegarandeerd.
1 woord : DOEN Toffe locatie, kinderen hebben hun uitgeleefd en HEEL LEKKER eten Kamers: 5/5
Super team, prijs kwaliteit en cliëntenzorg ver boven de norm! Een blijver in de weekendjes-weg-agenda!
Top hotel,zeer vriendelijke eigenaars en personeel. Ook de keuken is top. Een aanrader voor iedereenKamers: 5/5
Heel vriendelijke mensen lekker eten en heel mooie kamers een echte aanraderKamers: 5/5
Super vriendelijk personeel, lekker gastronomisch dineren en een mooie locatie, TOP.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid