facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hospital Center Reine Astrid

Hospital Center Reine Astrid
Adres: Rue Devant les Religieuses 2, 4960 Malmedy, België
Telefoonnummer: 080 79 31 11
Staat: Région Wallonne
District: Liège
Stad: Malmedy
Route: Rue Devant les Religieuses
Huisnummer: 2
Postcode: 4960


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Recensies
Nadat ik in het bos bij Malmedy uitgleed en mijn been gecompliceerd brak ben ik door de hulpdiensten naar het ziekenhuis Reine Astrid gebracht. Wat een geweldig personeel. Het heeft me geraakt hoe liefdevol iedereen zijn of haar vak uitvoert en hoe iedereen me geruststelde, aandacht had en hoe attent en zorgvuldig alles ging. En vooral ook hoe snel, nergens wachten, alles gestroomlijnd én persoonlijk. Ik koos ervoor me daar ook te laten opereren en ben blij dat ik dat gedaan heb. In Nederland heb ik dat nog nooit zo top meegemaakt. In het ziekenhuis liggen is natuurlijk nooit fijn, maar als het nodig is, dan maar in dit ziekenhuis. Complimenten voor hen.
Mijn vriendin hier binnengebracht tijdens vakantie. Ze keken niet naar haar op of om en lieten haar ondanks haar symptomen in de wachtkamer zitten.nWe zijn zonder dat ze is nagekeken na een uur halsoverkop naar het ziekenhuis van Maastricht gegaan. Daar werd gelijk een hartaanval geconstateerd en kreeg ze wel gelijk adequate hulp.
Op 8-sept 2013 na hartklachten zeer goed geholpen.nZeker door een Armeense hartverpleegkundige die me in het Engels erg goed heeft begeleid tijdens de eerste onderzoeken.nAndere collega's spraken alleen Frans.
Als ik klein was heb ook is in da ziekenhuis gelegen met ne hittegolf en ik had 40graden pff dag vakantie
voet gebroken - op spoed en ook daarna perfecte behandeling gekregen - prima ziekenhuis en perfecte opvolging !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid