facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hospital Center Of Wallonie Picardy - Website Notre-Dame

Hospital Center Of Wallonie Picardy - Website Notre-Dame
Adres: Av. Delmée 9, 7500 Tournai, België
Telefoonnummer: 069 33 31 11
Staat: Région Wallonne
District: Hainaut
Stad: Tournai
Route: Avenue Delmée
Huisnummer: 9
Postcode: 7500


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hospital Center Of Wallonie Picardy - Website Union Hospital Center Of Wallonie Picardy - Websit... 2 km Zeer slechte communicatie. Voor de rest was het ok.
Regional Center Psychiatric Les Marronniers Regional Center Psychiatric Les Marronniers 2 km Hallo allemaal, een ziekenhuis dat ik aanbeveel voor mensen met psychische problemen
Recensies
Er zijn veel te veel psychiatrische verpleegkundigen die van baan moeten veranderen of ontslagen moeten worden.nAls er een probleem is, brengen ze de gevoelens van de patiënten in diskrediet en tonen ze geen medeleven met hen.nHet komt ook voor dat ze er niet zijn op momenten dat sommige mensen echt hulp nodig hebben en het de patiënten zijn die elkaar moeten helpen. Ik vind dit gebrek aan professionaliteit ernstig.nEr zijn te veel dingen die mis zijn met deze service en dat is al jaren zo!nGroot gebrek aan respect voor de meesten, geen tact, geen medeleven, geen begrip, enzovoort!nIk wil absoluut geen generalisatie maken, sommige kunnen geweldig zijn, maar andere moeten gewoon verdwijnen.nHet is het soort werk waarbij absoluut alles een impact kan hebben op de persoon die in het ziekenhuis wordt opgenomen en er dingen zijn die je niet moet doen/zeggen wat sommige mensen VEEL moeite hebben om te begrijpennDe mensen die naar de psychiatrie komen, zijn er zodat we ze kunnen helpen en niet kunnen kleineren!! Het doel is om daar beter uit te komen dan toen je aankwam en niet met extra problemen door incompetente mensen!nControleer uw personeel.
Dankzij dokter GABRIEL en zijn team, goede operatie in een vriendelijke en zeer professionele sfeer, geen pijn tijdens en vooral erna, weer goed gedaan, maar ik zal het je pas de volgende keer vertellen.
Een verpleegster interne geneeskunde bij de Notre Dame die beter van baan kan veranderen of ontslagen kan worden. Zeer slecht beleefd, helemaal niet glimlachend, korte toon tegen de patiënt en de bezoeker. Ik heb haar naam niet anders had ik haar in deze review genoemd maar ik kan haar beschrijven misschien herkent ze zichzelf en wordt ze zich bewust van haar gedrag gekleurde dame, bril, vlechten. Als zorgverleners zijn wij er om het welzijn van patiënten te brengen, u doet het tegenovergestelde mevrouw.nAls je je baan niet leuk vindt, verander dan!!!
De artsen en verpleegsters van de Notre Dame zijn erg beleefd en hun dagelijkse werk is opmerkelijk!!!nWat het eten betreft: de zakken brood zijn niet gecontroleerd. Ze komen beschimmeld op de dienbladen aan, en een blikje vinaigrette op de salade zou lekker zijn. genoeg van dozen dit alles voor € 9,50 voor een oneetbare maaltijd!!!nEen goede controle van de vaat is essentieelnDus zorg voor acceptabele maaltijden en ik ben bereid om 1 tot 2 € meer te betalen!
Bedankt aan de dokter, bedankt aan het orthopedisch personeel, bedankt aan de kok, goed ontvangen, goed verzorgd en heerlijke maaltijden, defrasnes jeaninne
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid