facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoshi sushi

Hoshi sushi

Info

hoshi sushi het beste Japanse restaurant, en vele soorten Aziatisch eten, kruiskouter 4 Asse belgië net naast hoofdweg brusselsestenweg naast nummer 183,

Adres: Kruiskouter 4, 1730 Asse
Telefoonnummer: 024266686
Stad: Asse
Route: Kruiskouter 4
Postcode: 1730



op zoek naar gerelateerd: Sushi Asse ziekenhuis, Japans restaurant Asse, So Sushi Ternat, Aalst Sushi, Sushi Roosdaal, Sushi Dai, So Sushi Dilbeek, Sushi Denderleeuw
Recensies
Simply the best ! Lekker eten, gezellig zitten en de beste uitbaters!
Ik was er al verschillende keren voorbij gereden en gisteren besloot ik mijzelf eens te verwennen. Bij de keuze werd ik onmiddellijk door de speciale suggesties aangetrokken. Ik nam dan ook de Hoshi Special Roll, de Pink Lady nr 94 - 5 stuks met pikante mayonaise, crispy crisp, zalm en avocado en nam ook de Futomaki, de Kamikaze Tonijn nr 89 - 5 stuks pikante mayonaise, tempura, tonijn en avocado. Door twijfel, zal dat wel genoeg zijn, naam ik ook een salade, de Salade mix nr 32, zalm, tonijn, scampi, krab en komkommer. Ik besloot eerst de salade te eten en kreeg die amper op. Overheerlijk, compact, vullend, scampi's vond ik niet terug misschien vergeten want het was wel heel druk, neem ik zeker nog. De sushi was dan voor mijn avondeten. Mijn dochter van 11 heeft ze bijna allemaal opgegeten want ze vond ze heerlijk. Je ziet en smaakt overduidelijk het verschil tussen net voorbereidde sushi en die dat je in een winkel koopt. Je kunt er ook in afwachting van jouw meeneem bestelling, gezellig buiten op het terras van een drankje genieten . Personeel is heel vriendelijk, ze leveren ook prijs van de minimum bestelling varieert volgens de afstand die ze moeten afleggen daarvoor. Bij meeneem krijg je korting van 5%. Enige minpuntje zou kunnen zijn dat ze bijna geen Nederlands spreken, wel Frans en Engels. Maar als je de nummers zegt en de naam van wat je wilt is dat geen probleem . En wat ook heel goed is, ze hebben voldoende parking plaatsen zodanig dat je langs die grote baan toch veilig en heel dicht kunt parkeren. Hoshi sushi is een ABSOLUTE aanrader voor mensen die van heerlijke sushi houden.
Lekkerste sushi dat mijn vriendin en ik ooit geproefd hebben. De eend en groenten waren eveneens van de bovenste plank. Een warm onthaal door de vriendelijke eigenaar mankeert niet. Goede bediening zonder opdringerig te zijn. De chef is werkelijk van alle markten thuis. Ons zie je er zeker terug. 5+ sterren.
Vandaag nog eens besteld. Heel lekker gyoza De loempias waren lekker krokant en perfect van smaak. De sushi is zoals iedere bestelling dat we hier al gedaan hebben van top kwaliteit. Snelle levering , Soep was nog warm Nog nooit teleurgesteld geweest bij het bestellen bij hoshi sushi Asse. Zeker waard !
Overheerlijke Hoshi boat 50 besteld en perfect op tijd geleverd! Genoten van de originele en zeer smakelijke sushi. Een absolute aanrader!
Ik kom er vaak voorbij, maar aarzelde altijd om eens binnen te gaan, want de sushi die ik tot dan kende was altijd maar "mwa" en een vriendin die er vlak naast woont heeft me hier eens getrakteerd. Wat een revelatie! Deze sushi is echt heerlijk en van uitzonderlijke kwaliteit. Ik ben nu een grote fan! En als je graag chinees eet dan zal je hier ook je goesting vinden. Noedels, Gefrituurde scampi's,... Echt de moeite!
Erg gezellig om er te eten, super vriendelijke uitbaatster en overheerlijke sushi! Wij komen terug
Verschillende sushi met fruit waar ik persoonlijk geen voorstander van ben.
Heel lekker, juiste prijs
Vriendelijke bediening, breed assortiment en lekker & vers. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid