facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Horta Van de Perre Eppegem-Horse Planet

Horta Van de Perre Eppegem-Horse Planet
"Tuincentrum Van de Perre.Alles voor Tuin en Dier vroegere Horta Van de Perre"
Adres: Brusselsesteenweg 463, 1980 Eppegem, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 003222534232
Stad: Eppegem
Route: Brusselsesteenweg 463
Postcode: 1980



op zoek naar gerelateerd: Horta leuven, Horta contact, Horta Hasselt, Horta tuin en dier Meer, Horta deurne, Horta javel, Horta dierenvoeding, HORTA LAMMENS Aalter
Recensies
Service is ver van basis, ongeïnteresseerde verkopers, geld komt blijkbaar zo te zien sowieso binnen. De klant is een noodzakelijk kwaad...
Niet veel keuze. Buitenbloemen willen ze niet in cadeau verpakking doen. Onvriendelijke bediening.
Vriendelijke en behulpzaam bediening en goed overzichtelijk
Vogelvoer gekocht, fijn dat er grote verpakkingen zijn
Bedient door een onvriendelijke dame met grijs haar. 1 maal bij de kassa aangekomen werden we er op een zeer onvriendelijke manier op gewezen dat we een winkelkar moeten nemen terwijl hier bij de ingang geen controle op gedaan wordt en er de winkelkarren ook niet ontsmet worden. Ook was zei zeer onvriendelijk tegen ander personeel. Bij het buitengaan stonden er zeker 10 mensen allemaal op elkaar geplakt. We konden zelfs niet door! En dat allemaal in tijden van Corona. Goed bezig!
The place to be als je origineel WEBER materieel zoekt . Enorme collectie van dat spul. Tevens ook groot aanbod van het ECO-Style gamma. Prijzen zijn best comptetitief. Zaakvoerder verschaft ook goed advies aangaande specifieke tuinproducten/pest bestrijding. Extra troef is dat de zaak ook op zondag geopend is tot 15h00.
Van alles een beetje aanwezig. Toch heb ik de indruk dat er een gebrek aan motivatie is van de uitbater. Ik kan spijtig genoeg niet vergelijken met andere Horta winkels. Wel met de concurrentie, bvb Aveve, daar is het ook zo, sommige zijn beter beheerd en hebben een groter aanbod.
Het personeel kent zijn producten niet. Ik vroeg specifiek om een aquariumplant voor een aquarium zonder substraat omdat ik zoetwatergarnalen hou. Echter toen ik na mijn aankoop extra informatie opzocht via het internet bleek dat de verkoper mij een plant had aangesmeerd die juist veel substraat en ijzersupplementen nodig heeft, wat dodelijk is voor de meeste zoetwater garnalen. Daarnaast had ik specifiek achter mos gevraagd en heeft men mij algenbollen meegegeven. Van een planten en dierenwinkel mag ik toch wel verwachten dat men mij correct informeert over wat zij mij verkopen. Dit is de enige en laatste keer dat ik bij hen nog iets koop.
Het zou heel nuttig kunnen zijn om je verlof of sluiting online te vermelden. Wel 5 wagens stonden daar terug te draaien. En je staat vandaag op open tot 15 uur. Dat dit nog kan in deze online tijden begrijp ik niet.
Zeer onbeleefd en onvriendelijk personeel en die oude dame zou beter op pensioen gaan als ze geen zin heeft om te werken en heel duur, zou geen enkele ster mogen krijgen maar dat is niet mogelijk helaas !! Mij zien ze nooit meer terug hier ! Moest nog eens terug helaas tijdens de corona gaan voor dierenvoedsel en hebben mij gevraagd om mijn dochter van 9 jaar in de auto te laten wachten of dat ze zelf voor haar ook een karretje nam !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid